Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівнянам винні понад 4,5 млн грн.

Останні новини 25-бер, 2009, 11:519 prov 919
25 березня відбулося засідання міської комісії з питань заробітної плати, праці та соціальної політики за участю міського голови Володимира Хомка, представників органів місцевого самоврядування, Державної податкової інспекції у м.Рівному, Державної виконавчої служби, управління Пенсійного фонду в м.Рівному та інших контролюючих органів.
Представники влади та підприємств намагалися спільно знайти шляхи вирішення проблеми заборгованості. За словами заступника міського голови С.Васильчука, міська влада не ставить перед собою завдання запустити перевірки, завести кримінальні справи чи накласти штрафи: «Розуміючи, яка ситуація склалася в країні сьогодні, ми просимо від підприємств надати узгоджені графіки погашення заборгованості із заробітної плати і надалі їх виконувати».
На засідання було запрошено керівників 27 підприємств, які допустили заборгованість із виплати заробітної плати, розглянуто графіки погашення заборгованості по кожному підприємству.
Завдяки реалізації спільних заходів міської влади, правоохоронних і контролюючих органів станом на 1 березня 2009 року заборгованість зменшилася на 224,0 тис.грн. у порівнянні із сумою заборгованості на 1 лютого 2009 року та становила 4460,5 тис.грн. Протягом лютого заборгованість погасили 10 підприємств.
У структурі загальної суми боргу найбільша частка – 81,8 відсотка припадає на економічно активні підприємства, 14,2 відсотка – на суб’єкти господарювання м.Рівного, щодо яких реалізовується процедура відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом. 4 відсотка становлять економічно неактивні підприємства, які призупинили виробничо-господарську діяльність у 2001-2008 роках та не повідомили про погашення боргів.
Найбільший боржник – ДП «Рівненський автомобільний ремонтний завод», сума заборгованості із виплати зарплати якого (станом на 01.03.2009) – 1091,9 тис.грн., — повідомив відділ інформаційно-аналітичного забезпечення
виконавчого комітету Рівнеради
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору