Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 24-гру, 2009, 09:349 prov 1 125
Дві виїзні перемоги здобув БК „Сузір’я-НУВГП” у вищій лізі чемпіонату України з баскетболу серед жіночих команд. Цього разу не пощастило команді ОДЮСШ з Хмельницького — 52:56 (6:19, 12:10, 19:12, 15:15) та 52:63 (10:13, 14:9, 13:23, 15:18). Найрезультативнішими першого ігрового дня у складі рівнян були: Вікторія Климюк — 15 очок, Ганна Єремейчук — 13, Вікторія Коваль — 11, Людмила Сова — 6. У другому найактивнішими у БК „Сузір’я-НУВГП” були: Ганна Єремейчук, Вікторія Климюк та Вікторія Коваль, які набрали по 16 пунктів.
Здобувши 14 очок, наша команда посідає перше місце у своїй групі. Наступні матчі підопічні Валерія Жартуна проведуть у новому році.
***
Завершився чемпіонат області з футзалу серед збірних команд районів та міст. Після групового етапу шість кращих з’їхалися до Рівного, де і розіграли головний приз. Перемігши 5:2 Рівненський район, п’яте місце посіла команда Березнівського. В боротьбі за третє місце сильнішими були спортсмени Гощанського району, які виграли у команди Кузнецовська — 5:3. У фінальному матчі між командами Костопільського та Млинівського районів основний час не виявив переможців — 1:1. У післяматчевих пенальті фортуна посміхнулася млинівчанам — 8:7.
***
Вчора завершився відкритий Кубок міського голови з футзалу. У заключному матчі зустрілися команди „Регіон” та „Фоззі”. У суботу відбулися півфінальні поєдинки, в яких було зафіксовано наступні результати: „Регіон” — „Північ” — 4:3 та „Фоззі” — „Карат” — 6:3.
Загалом у змаганнях взяли участь десять команд, які було поділено на дві групи.

***
З 15 грудня на спортивній базі Княжа в селі Щасливе рівненський „Верес”, разом із ФК „Львів”, ФК „Львів-2”, розпочав перший навчально-тренувальний збір. Він триватиме приблизно два тижні. Після цього збору футболістів відпустять на новорічні свята, і потім знову команда збереться після 10 січня. Основну увагу зборів приділять комплектації команди. Після нового року приблизно 25 гравців будуть цілеспрямовано готуватися до другої половини чемпіонату. Стосовно гравців — поки що офіційно в команді лише троє “корінних” рівнян — це Любар, Новак та Гаврилюк. Ще п’ятеро гравців з Рiвненської області зараз перебувають з командою і проходять оглядини. До підписання контракту жодних прізвищ названо не буде.
***
18-19 грудня в Рівному відбувся Кубок Рівненської області з пауерліфтингу серед спортсменів з порушеннями опорно-рухового апарату (ОРА), наслідками ДЦП та вадами зору, присвячений Дню святого Миколая, в якому взяли участь команди Сарненського, Березнівського, Дубровицького районів та Рівного. Загалом змагалося 50 учасників. Підсумки проводилися у кожній групі (ОРА, ДЦП, зір) окремо згідно з ваговими категоріями та нозологією.
Переможцями у групі серед спортсменів з вадами зору стали неодноразові чемпіони України, майстер спорту України міжнародного класу (МСМК): Галина Галинська (Рівне), МСМК Роман Набухотний (Сарни), МСМК Роман Куров (Рівне), КМС Ольга Чайковська (Рівне), Павло Головатчик (Рівне) (вперше виконав норматив кандидата у майстри спорту), Олексій Ємельянов (Рівне).
Серед спортсменів з порушеннями ОРА перше місце посіли неодноразові чемпіони України, володарі Кубків України, МСМК Любов Семенюк (Рівне), МСУ Геннадій Міхальов (Рівне), МСУ Олександр Мурашко (Рівне), Віталій Білоус (Дубровиця), Олександр Харук (Рівне), Олександр Цицюра (Сарни).
Серед спортсменів з наслідками ДЦП перемогу здобули: КМС Михайло Наливайко (Сарни), Тарас Кисіль (Рівне), Максим Шнайдер (Березне).
***
Рівнянин Михайло Іверук виграв черговий марафон, яки й пройшов в Макао. Рівненський атлет випередив понад 3700 суперників.
***
Роман Боришкевич став володарем Кубка області з шахів. Після попередніх етапів, які проходили у різних населених пунктах Рівненщини, у нього, та Костянтина Балєєва було порівну очок, а тому було вирішено проводити додаткову зустріч. В ній Боришкевич переміг семиразового чемпіона області з рахунком 3:0. Третє місце посів рівнянин Олександр Кохно.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору