Рівне:

Створення та просування сайтів

Путівки на паралімпійські ігри

Спорт 04-бер, 2011, 13:069 Lobanovskiy 1 129
Два дні в обласному центрі «Інваспорт» відбувався відкритий чемпіонат Рівненської області з пауерліфтингу серед спортсменів з порушення ОРА та вадами зору. Учасники змагань боролися не лише за медалі, а й за путівки на чемпіонат України. Саме на ньому кращі з кращих виборотимуть право виступів на Параолімпійських іграх.

Маючи чудовий стимул на старт змагань вийшли шістдесят спортсменів з Рівного, Дубна, Кузнецовська, Сарненського, Березнівського, Дубровицького, Дубенського районів та Тернопільської області. Переможцями серед спортсменів з вадами зору стали: Ольга Чайковська (в. к. до 48 кг, Рівне), Галина Галінська (в. к. до 60 кг, Рівне), Роман Куров (в. к. до 67,5 кг, Рівне), Ростислав Вознюк (в. к. до 75 кг, Кузнецовськ), Петро Шепель (в. к. до 82,5 кг, Сарни).
Серед спортсменів з порушеннями ОРА не було рівних: Любові Чубик (в. к. до 48 кг, Рівне), Оксані Гулевич (в. к. до 52 кг, Рівне), Любові Семенюк (в. к. до 75 кг, Рівне), Гордієві Геч (в. к. до 48 кг, Сарни), Віталію Смик (в. к. до 52 кг, Сарни), Вадиму Усачик (в. к. до 56 кг, Сарни), Ярославу Колеснику (в. к. 60 кг, Рівне), Роману Омелянчуку (в. к. 67,5 кг, Рівне), Михайлові Наливайко (в. к. до 75 кг, Сарни), Олександру Харуку (в. к. до 90 кг, Рівне), Геннадієві Міхальову (в. к. до 100 кг, Рівне) та Олександру Мурашко (в. к. +100 кг, Рівне).
Тринадцять найкращих за підсумками змагань з вадами опорно-рухового апарату сформують збірну, яка у квітні вирушить до Дніпропетровська. На чемпіонаті України вони поборються за путівки на Паралімпійські ігри. Для наших пауерліфтерів із вадами зору чемпіонат Рівненської області став останньою перевіркою готовності до міжнародних змагань. Через місяць Роман Куров, Роман Набухотний, Галина Галінська та Ольга Чайковська візьмуть участь у Всесвітніх іграх, які відбудуться у Туреччині.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору