Рівне:

Створення та просування сайтів

Нам би дожити…

Суспільство 24-гру, 2009, 09:389 prov 908
Підвищити пенсійний вік означає перекласти всі проблеми пенсійної сфери на людей. Так коментує заяву заступника голови Секретаріату Президента Олександра Шлапака про необхідність збільшення пенсійного віку для чоловіків і жінок заступник голови Рівненської обласної ради Валентин Королюк.
– Як можна збільшувати вік виходу на пенсію, – говорить Валентин Королюк, – коли середня тривалість життя в країні, за різними даними, становить близько 62-65 років. Усе це необхідно враховувати, розвивати охорону здоров’я, збільшувати тривалість життя людей.
Тим часом ще у жовтні цього року уряд Тимошенко ухвалив концепцію подальшого проведення пенсійної реформи. За словами Валентина Королюка, на першому етапі – 2010-2013 роки – передбачається вжити заходів, зокрема, до запровадження дієвого механізму підвищення пенсій шляхом удосконалення механізму їх індексації з метою усунення диспропорцій у розмірах пенсій, призначених у різні роки. На другому етапі, а це – 2014-2017 роки – передбачається завершити підготовку до обов’язкової накопичувальної пенсійної системи та здійснити її поетапне запровадження, забезпечити рівноправність громадян у пенсійній системі шляхом запровадження єдиних правил призначення пенсій.
Микола Коломчук.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору