Рівне:

Створення та просування сайтів

На Буковині насмерть закатували пенсіонера

Чернівецька область 24-гру, 2009, 11:209 Lobanovskiy 1 031
На Буковині нелюди закатували пенсіонера. Усе розпочалося з бажання двох молодиків украсти телят. Старенький дідусь мешкав самотньо - це й привабило злодіїв. Коли господар побачив грабіжників, вони вирішили позбавити його життя.
Злочин скоєно в селі Бабиному Чернівецької області. Ідея вкрасти телят спала на думку при пляшці спиртного. 23-річний Олексій та 27-річний Сергій прийшли до господи дідуся ввечері. Вони знали, що старенький мешкає сам, а на життя заробляє вирощуванням худоби. Тож вирішили, що вивести бичка буде не складно. Проте, все склалося не так, як планували. Хазяїн побачив грабіжників. Аби про їхній намір ніхто не дізнався, молодики почали залякувати господаря. Потім - катувати.
Ігор Сулятицький, прокурор відділу Чернівецької обласної прокуратури:
- Також застосували насильство, яке виразилось в спричиненні потерпілому Понечу порізів бритвеним лезом в ділянці грудної клітини та опіків недопалками викурених цигарок в ділянці порізів, що завдало потерпілому Понечу особливо тяжкі наслідки, фізичні та моральні страждання.
Проте, на цьому молодики не зупинилися. Аби їх не викрили, вирішили вбити дідуся. Затримали зловмисників гарячим слідом. Тепер вони сидітимуть за ґратами 15 років.
Олександр Лебідь, прес-секретар Чернівецької обласної прокуратури:
- Суд виніс, вважаю, справедливий вирок: один з них отримав 14 років і 6 місяців позбавлення волі. Інший 15 років позбавлення волі.

Ольга Стратійчук. Ярослав Левицький. Чернівецька область. НТН.
НТН
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору