Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 28-вер, 2006, 15:069 prov 999
Вдвох на одного
Із заявою до міліції про пограбування звернувся 43-річний Юрій У., який мешкає у селі Русивель Гощанського району. Чоловіка добряче відлупцювали та відібрали мобільний телефон марки «Сіменс». Правоохоронці оперативно вийшли на слід зловмисників. Ними виявилися 23-річний житель міста Вінниця, який гостював на Рівненщині у родичів та 24-річний Юрій Г., із села Синів. Молодики тепер спілкуються зі слідчими, пояснюючи причини свого вчинку.

Баби-дебоширки
Ніяк не можуть жити в мирі та злагоді не тільки молоді люди, а й пенсіонери. Так, щось не поділили дві пенсіонерки із села Кримне Володимирецького району. Одна з них, 67-річна Анастасія, після цього кулачного бою написала заяву на свою кривдницю. Тепер одній бабусі прийдеться на старості літ мати справу з міліцією.

Любиш кататися — люби й з міліціонерами спілкуватися
Вирішив трішки покататися на потужному автомобілі 22-річний житель міста Кузнецовськ. І, можливо, якби машина була б його, то не потрапив би він в поле зору правоохоронців. А так, молодик викрав транспортний засіб марки «МАN – L 200» у 46-річного місцевого підприємця. Але довго кататися молодому чоловікові не вдалося. Його спіймали правоохоронці, а автомобіль повернули бізнесмену.

Про телят і барсетку
Двоє підлітків із села Оржів побачили незамкнений автомобіль і вирішили щось із нього стягнути. У поле їхнього зору потрапила барсетка із 600-ма гривнями та 20-ма євро, яку хлопці успішно «ліквідували» із автомобіля. Але їх злодіяння не пройшли повз увагу міліціонерів, які швидко розкрили цей злочин. Іншу крадіжку скоїли невідомі у селі Чудель Сарненського району. Там вночі 24 вересня вони з кошари СГП «Нове життя» викрали двох телят вагою у 150 кілограмів кожне.

Німець потрапив в дтп
Напевне не думав 42-річний Андреас Д., житель міста Штутгарт (Німеччина), що в Рівному його автомобіль Мерседес-Бенц 280 протаранить інша машина. Але небажане і неочікуване трапилося 25 вересня на вулиці Соборній о 23.45. Німець вирішив повернути ліворуч у потрібний йому двір, але цей маневр не врахував 49-річний водій Олександр Г., який їхав позаду на ВАЗ-21099. В результаті неуважності водія, ВАЗівка стукнула німецьку машину. З водіїв ніхто не постраждав, лише незначні механічні ушкодження отримали автомобілі.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору