Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 01-травня, 2008, 12:399 prov 1 328
Фальшиві гроші
20-річний рівнянин Сергій намагався розрахуватись за придбані товари в одному із супермаркетів міста Рівного купюрою номіналом 100 гривень з ознаками підробки.

Побив і відібрав телефон
Біля клубу в селі Бугрин Гощанського району 24-річний місцевий житель Віталій наніс тілесні ушкодження 23-річному рівнянину Павлу та відібрав у нього мобільний телефон «Нокіа» вартістю близько 1500 гривень.

Підроблені документи
39-річний рівнянин Анатолій, який керував автомобілем «Мерседес-Бенц», надав працівникам Державтоінспекції посвідчення водія з ознаками підробки. А під час перевірки автомобіля «Опель-Вектра» під керуванням 35-річного жителя села Тиховиж Зарічненського району Антона правоохоронці виявили підроблене свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу.

Злодії
28-річний рівнянин Станіслав викрав з квартири 37-річного жителя обласного центру Олексія мобільний телефон «Самсунг» вартістю 1550 гривень. А 22-річний Сергій та 23-річний Денис, мешканці Здолбунова, скоїли крадіжку двох металевих решіток з одного з магазинів за місцем проживання.

Автомобіль конфіскували
У Рівному працівники Державтоінспекції зупинили автомобіль «Мазда-323», яким без посвідчення водія та реєстраційних документів керував 26-річний житель обласного центру Іван. Виявилося, що транспортний засіб незаконно перебуває на території України.

Боєприпаси вдома
У будинку 40-річного жителя села Оженин Острозького району Євгена правоохоронці виявили та вилучили 400 грамів вибухової речовини.

За скоєне відповідатимуть
Правоохоронці затримали двох грабіжників, які, погрожуючи пневматичним пістолетом, відібрали гроші, мобільний телефон та кредитну картку у 18-річного дубенчанина на станції Рівне.

П’яний ДАІшник
П’яний працівник ДАІ Сергій О. розбив автомобілем «Ауді А6» кільце кругового руху на перехресті вулиць Курчатова та Данила Галицького у Рівному. Він та троє пасажирів, які були у салоні, залишились живими, хоча авто перекинулось. За фактом ДТП ДАІ проводить службову перевірку.

На свята не відпочивають
Протягом тижня держінспектори з охорони навколишнього природного середовища провели 36 перевірок підприємств, установ та організацій області. За результатами проведених перевірок притягнуто 29 осіб до адміністративної відповідальності, накладено штрафів на 2465 гривень, стягнуто 969 гривень. Пред’явлена одна претензія на 2250 гривень Також призупинили виробничу діяльність одного підприємства.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору