Рівне:

Створення та просування сайтів

Буде видано каталог інноваційної інфраструктури Чернівецької області

Чернівецька область 28-гру, 2009, 08:409 Lobanovskiy 1 175
Чернівецьке представництво Держінвестицій в рамках співпраці з Буковинським центром реконструкції та розвитку виступило співорганізатором Міжнародної конференції “Розвиток інноваційного потенціалу та трансферу технологій в Чернівецькій області”, яка відбулася в малій залі обласної державної адміністрації.
Про це повідомляє прес-служба Чернівецької ОДА.

Конференція проведена в рамках проекту “Інноваційний потенціал Чернівецької області”, який фінансується Німецьким бюро технічного співробітництва (GTZ) та реалізовується Буковинським центром реконструкції та розвитку. В результаті проведення даного заходу до кінця року буде виданий Каталог інноваційної інфраструктури Чернівецької області.
На конференції були присутні представники органів місцевої влади, науково-дослідних установ, науково-виробничих фірм, інноваційно активних підприємств. З вітальним словом виступили заступник Голови облдержадміністрації Борис Баглей, начальник Головного управління освіти та науки Борис Деркач. Під час конференції йшлося про важливість розробки та реалізації стратегії і програм інноваційного розвитку, необхідність створення інноваційної інфраструктури для системної та ефективної реалізації інновацій, недоліки управління інноваційним розвитком в Україні та роль громадськості в даному процесі, презентовано Мережу трансферу технологій Держінвестицій. В результаті обговорення та дискусій вирішено продовжити співпрацю в даному напрямку та почати розробку регіональної програми інноваційного розвитку. Про це повідомили в Чернівецькому представництві Держінвестицій.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору