Рівне:

Створення та просування сайтів

Відбувся Відкритий Чемпіонат Івано-Франківська зі швидких шахів

Івано-Франківська область 11-січ, 2010, 11:049 Lobanovskiy 898
З нагоди святкування 101-річниці від дня народження Провідника ОУН-УПА Степана Бандери Івано-Франківський міський центр фізичного здоров`я населення «Спорт для всіх» і обласний шахово-шашковий клуб провели Відкритий Чемпіонат Івано-Франківська зі швидких шахів.
Серед учасників турніру «А» -- 2 Міжнародні Майстри, 4 Майстри ФІДЕ, 3 Майстри спорту України та 8 кандидатів у майстри спорту з Києва, Харкова, Львова, міст і районів області. Перемогу в турнірі здобув Міжнародний Майстер з Харкова Костянтин Тарлєв – 8 очок. Друге загальне місце та звання Чемпіона Івано-Франківська 2010 року зі швидких шахів виборов Майстер ФІДЕ тренер-викладач Івано-Франківської дитячо-юнацької спортивної школи №3 Ігор Кобилянський, а третє місце у вихованця цієї школи Міжнародного Майстра Данила Шкурана, який зараз мешкає у Львові –по 7 очок.
Срібну та бронзову медалі Чемпіонату Івано-Франківська вибороли представники обласного центру кандидати в майстри спорту Роман Павлюк і Володимир Зінченко. Перемогу серед жінок здобула Віра Тарлєва, серед ветеранів Володимир Братановський і Ярослав Хованець, серед юнаків – Богдан Кльоцка.
В турнірі «Б», де грали шахісти масових розрядів, перемогла Галина Мельник. Срібло у Василя Гунька, бронза – в Андрія Кожевнікова, який став кращим серед юнаків до 20 років. Також відзначено Ярослава Матійціва серед ветеранів, Олександра Мулика, Віталія Стасюка, Сергія Кушнірюка та Артема Янищука – серед юнаків у різних вікових групах.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору