Рівне:

Створення та просування сайтів

Тернопільщина покаже одну з найвищих явок на президентських виборах – Ю.Чижмарь

Тернопільська область 14-січ, 2010, 12:369 Lobanovskiy 814
Голова Тернопільської обласної адміністрації Юрій Чижмарь висловив впевненість, що Тернопільщина покаже одну з найвищих явок на президентських виборах.

Про це він повідомив на прес-конференції в медіа-холі Інформаційного агентства «Інтермедіа консалтинг» - інформує ІМК.

"Тернополяни завжди налаштовані йти на вибори, тобто традиційно Тернопільщина політично активний регіон і попри заяви, що в Україні буде низька явка, Тернопільщина покаже одну з найвищих явок", - підкреслив Ю.Чижмарь.

За його словами, в області не виявлено закликів про те, щоб не йти на вибори.

"Масового протесту щодо прибуття на дільниці теж немає, тому, думаю, тернополяни в неділю прийдуть і свій конституційний обов'язок виконають", - додав він.

Також, як повідомляє ІМК, Ю.Чижмарь вважає, що у діяльності керівництва МВС може бути упереджене ставлення до тих чи інших кандидатів у президенти.

"Враховуючи, що на сьогоднішній день органи МВС мають політичну зашореність, то в мене є внутрішнє переживання, щоб у діяльності керівництва Міністерства внутрішніх справ не було упередженості щодо тих чи інших кандидатів в президенти", - про це на прес-конференції повідомив Юрій Чижмарь.

"Кожен з кандидатів має рівне право на захист своїх виборчих прав і органи МВС не повинні бути заангажовані в цій історії", - підкреслив він.

За словами Ю.Чижмаря, сьогодні дуже важко пояснити міжнародним спостерігачам, які приїжджають в Тернопільську область позицію МВС, міністр якого агітує за одного з кандидатів.

"Це нонсенс у європейській практиці, коли особа, яка повинна забезпечити правопорядок під час виборів йде у відпустку і займається агітацією. Ми боїмося, щоб це не вплинуло на діяльність керівництва МВС", - додав голова Тернопільської ОДА.

Водночас, за його словами, зважаючи на настрої простих працівників міліції, вони ніколи не підуть на порушення закону.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору