Рівне:

Створення та просування сайтів

Юрій Чижмарь прокоментував рішення Тернопільського міськрайонного суду, за позовом начальника УМВСУ в Тернопільській області

Тернопільська область 03-бер, 2010, 12:069 Lobanovskiy 1 133
«На жаль, суд не дав відповіді на основні питання: який студент в Україні, окрім сина начальника обласної міліції, може за три роки здобути вищу освіту? чому в додатку до диплома початком навчання у вузі сина Максимова значиться 2003 рік, коли на той час він ще був учнем школи? як без служби в армії людину взяли на службу в органи внутрішніх справ?», - сказав Юрій Чижмарь.

При цьому він наголосив, що суд навіть не розглянув документи Міністерства освіти і науки, надані за заявою народного депутата Владислава Каськіва, про підстави видачі диплома Максимову О.В..

– Ми подамо апеляцію. А також поставимо питання про відповідність процедури проведення судового процесу перед Вищою Радою Юстиції, – наголосив Юрій Чижмарь.

Керівник області пригадав 2007 рік, коли він прийшов працювати в область: «Тоді відбулася зустріч, на якій з одного боку сиділи представники правоохоронних органів, з іншого боку – він. І кожен з силовиків відчитався скількох губернаторів прийняли і провели з області. Тоді переді мною постала чітка картинка: або працюю так, як вимагає ця система, це оточення, або борюся. Я вибрав другий варіант, тому й не сподобався багатьом із керівників судових та правоохоронних органів».

– Багато з них вже не працюють і багато з них вже не будуть працювати, – зазначив голова ОДА. – Тому, я думаю, ми це питання знімемо. Кожне правопорушення має отримати свою оцінку, на нього обов’язково потрібно реагувати. І навіть генеральська посада чи великі погони не повинні надавати статусу недоторканності.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору