Рівне:

Створення та просування сайтів

Тернопільщина може безкоштовно отримати сміттєсортувальну лінію

Тернопільська область 16-лис, 2009, 15:519 Lobanovskiy 798
Про це повідомив сьогодні, під час прес-конференції, голова облдержадміністрації Юрій Чижмарь.

«Кабінет Міністрів України опрацьовує технічні питання безкоштовної передачі в розпорядження комунальних служб м.Тернополя сміттєсортувальної лінії з м.Івано-Франківськ», - поінформував Юрій Чижмарь.
Керівник області зазначив, що фахівці Тернопільської міської ради виїжджали у сусідню область, оглянули лінію та зробили висновок щодо її придатності для потреб нашого обласного центру.
Виходячи з того, що рішенням сесії Тернопільської обласної ради від 20 серпня передбачалось виділити комунальному підприємству Тернопільської обласної ради «Архбудсервіс» 2 млн. гривень на придбання лінії для сортування сміття, а також, з огляду на можливість безкоштовного отримання такої лінії, Юрій Чижмарь звернувся до голови обласної ради Олексія Кайди з проханням зупинити процедуру придбання технологічного обладнання.
Голова ТОДА пропонує повернутися до розгляду даного питання у грудні 2009 року, після остаточного узгодження з Кабінетом Міністрів України питання передачі області на безоплатній основі зазначеної лінії.
«Обласна державна адміністрація неодноразово звертала увагу на гостру нестачу коштів для фінансування соціально значущих заходів. Зокрема, в області існує гостра потреба у виділенні коштів на лікування хворих з нирковою недостатністю. Крім того, в числі об’єктів, які потребують термінового фінансового забезпечення бюджетними коштами є дві школи Бучацького та Зборівського районів. Гроші потрібні й на погашення заборгованості по оплаті вже змонтованої котельні гуртожитку Вищого професійного училища ресторанного сервісу і торгівлі в м. Тернополі», - каже Юрій Чижмарь.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору