Рівне:

Створення та просування сайтів

Голова Тернопільської ОДА дав ряд доручень щодо робіт на Малашовецькому сміттєзвалищі

Тернопільська область 11-лис, 2009, 13:049 Lobanovskiy 1 068
Голова ТОДА Юрій Чижмарь доручив укласти угоду з ліцензованою організацією щодо виготовлення проектно-кошторисної документації на проведення консервації та поетапної рекультивації сміттєзвалища в с.Малашівці.
Це доручення було видано з метою захисту гідрологічного комплексу «Горішньо-Івачівський водозабір-водосховище».
Про це повідомляє прес-служба ОДА.


Відповідне доручення дано виконкомові Тернопільської міської ради, спільно з управлінням містобудування та архітектури облдержадміністрації, держуправлінням охорони навколишнього природного середовища в області, обласною санітарно-епідеміологічною станцією, відповідно до плану заходів щодо організації робіт з припинення експлуатації сміттєзвалища на території Малашовецької сільської ради Зборівського району, затвердженого спільним розпорядженням голів обласної державної адміністрації та обласної ради від 13 липня 2009 року.
Також Юрій Чижмарь доручив виконавчому комітетові Тернопільської міської ради забезпечити консервацію та поетапну рекультивацію сміттєзвалища протягом 2009-2011 років за рахунок коштів фонду охорони навколишнього природного середовища.
Голова ОДА пропонує мерії при уточненні міського бюджету на 2009 рік та при формуванні на 2010 рік передбачити кошти на придбання автотранспорту для ритуальних послуг, ремонт огорожі кладовища, поточний ремонт клубу, заміну вікон і дверей у приміщенні школи, ремонт даху та встановлення дверей у приміщеннях дільничної лікарні в с.Малашівці.
Юрій Чижмарь дав доручення головному фінансовому управлінню облдержадміністрації при уточненні обласного бюджету на 2009 рік та при формуванні бюджету на 2010 рік передбачити кошти для проведення ямкового ремонту доріг та реконструкції водонапірної башні в селі Малашівці.
Керівник області доручив управлінню освіти і науки облдержадміністрації та Зборівській районній державній адміністрації, при поступленні шкільних автобусів, першочергово надати автобус для перевезення учнів Малашовецької загальноосвітньої школи I ступеня.
Рішення прийнято відповідно до законів України «Про благоустрій населених пунктів», «Про відходи», «Про місцеві державні адміністрації», на виконання меморандуму про взаєморозуміння, укладеного між Тернопільською обласною державною адміністрацією та громадами сіл Малашівці та Ігровиця стосовно врегулювання спірних питань функціонування та припинення експлуатації сміттєзвалища в с. Малашівці Зборівського району.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору