Рівне:

Створення та просування сайтів

На Закарпатті борги з виплат заробітної плати будуть рахувати по-новому

Закарпатська область 15-січ, 2010, 11:169 Lobanovskiy 773
У середу, 13 січня, за участі заступника голови облдержадміністрації Володимира Гоблика, керівників профільних управлінь, служб та фондів відбулася нарада щодо порядку організації та проведення державних статистичних спостережень з праці у 2010 році.
Самі новації системи показників форм державних статистичних спостережень на 2010 рік здійснювалися з урахуванням необхідності зменшення звітного навантаження на респондентів, а також у зв’язку з переходом у цьому році до вибіркового методу обстеження підприємств. Одночасно з цього року змінюється підхід до організації збору статистичної звітності з праці від підприємств, які мають структурні підрозділи. Також з початку року зазнає змін порядок збору, обробки та узагальнення даних щодо заборгованості з виплат заробітної плати. Обстеженням з питань заборгованості будуть охоплюватися всі підприємства, які повністю не розрахувалися з працівниками.
Досі цифри заборгованості відрізнялися у звітності різних фондів та управлінь, що не дозволяло достатньо точно відстежувати рівень заборгованості по виплаті зарплат. Тому основним питанням, яке порушувалося під час наради, було узгодження єдиного показника заборгованості по заробітній платі в області на основі різних показників. Також Головним управлінням статистики в області проводитиметься роз’яснювальна робота серед керівників підприємств, установ та організацій області щодо правильності заповнення та подання звітів.


Управління інформації та зв’язків із громадськістю облдержадміністрації.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору