Рівне:

Створення та просування сайтів

На Прикарпатті дев'ятикласник знайшов розчленований труп жінки

Івано-Франківська область 01-лют, 2010, 12:479 Lobanovskiy 850
Неабияк перелякався дев'ятикласник з Прикарпаття. Хлопчина знайшов біля річки торбу з розчленованим тілом. Наляканий підліток одразу покликав на допомогу.
Ту страшну знахідку Богдан пам'ятатиме довго. Що насправді в сумці, зрозумів згодом.
Богдан Соколовський, мешканець с. Яминиці:
- Ми прийшли на рибу, я пішов в туалет (до вітру) та й побачив сумку. Підійшов до вуйка та й кажу - там якась сумка. Він каже: ліпше до того не лізь. Я пішов, подивився, тай кажу, що вона повна того... Вуйко пішов, подивився, та й покликав рибаків, сказав їм, та й зразу пару повтікало, двоє сі лишило, та й кажуть: ти до того сі не бери.
Родич хлопця зателефонував до міліції. На місце приїхали правоохоронці, які й з'ясували, що загиблою була 50-річна жінка з обласного центру. Невдовзі затримали й підозрюваного - 58-річного мешканця села Тязева, співмешканця вбитої. На запитання правоохоронців, що його штовхнуло на такий злочин, затриманий відповів: кохання та ревнощі.
Олександр Крутий, керівник Тисменицького РВ міліції:
- Без речового доказу була ймовірність, що злочинець залишиться без покарання. Спільними зусиллями і працівників міліції, і мешканців села, де проживав злочинець, резонансний важкий злочин було розкрито і, сподіваюсь, злочинець понесе справедливе покарання.
Підозрюваний перебуває під вартою. А міліція, тим часом, віддячила хлопцеві та його дядькові за допомогу. Нагородила грамотами, а малому рибалці ще й подарувала набір для риболовлі.

Наталя Фармус, Тарас Іванків, Олексій Сітало, Івано-Франківська область, НТН.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору