Рівне:

Створення та просування сайтів

На Івано-Франківщині правоохоронці ледь не стали жертвами палія

Івано-Франківська область 13-кві, 2010, 08:319 Lobanovskiy 893
Троє працівників міліції мало не стали жертвами палія: такий трилер відбувався в селі Підгайчиках на Івано-Франківщині. Спочатку розбишака тероризував родичів, а як побачив правоохоронців, спробував їх підпалити.

Селяни розповідають: у молодого мешканця Підгайчиків ніби вселився злий дух. Тесть зателефонував до міліції й розповів: зять намагається підпалити хату.

Володимир Сміх, керівник Коломийського РВ міліції:

- Дільничому інспектору, який обслуговує село Підгайчики, поступило повідомлення про те, що один із жителів села бігає із пляшкою з бензином, поливає хату і хоче підпалити.

Мобільна група негайно виїхала на місце події. Та, побачивши міліціонерів, чоловік ще більше розлютився: почав обливати їх бензином. В іншій руці тримав запальничку.

Ігор Гох, дільничний інспектор Коломийського РВ міліції:

- Він кричав, що підпалю будинок. Ми зайшли на подвір’я, побачили, що направляється в нашу сторону. Я став його відволікати, а мої напарники вибили йому з рук запальничку, наділи наручники.

Затриманого доправили до райвідділку, де він одразу ж покаявся у скоєному. Каже, в усьому винна оковита. Саме через неї й зчинився скандал у родині.

Затриманий:

- Скажу лиш, що я жалію, і що більше такого ніколи не повториться. Прошу вибачення у працівників міліції, і також у своєї сім’ї.

Шаленця, що не вміє пити, тримають під вартою. Правоохоронці вирішують питання про порушення проти нього кримінальної справи.

Володимир Гарматюк, Василь Смага, Івано-Франківська область, НТН.
http://ntn.ua/uk/news/hooliganism/2010/04/12/3546
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору