Рівне:

Створення та просування сайтів

На Івано-Франківщині чоловік заблукав та замерз

Івано-Франківська область 19-лют, 2010, 12:169 Lobanovskiy 975
Заблукав під час хуртовини. На Івано-Франківщині під снігом знайшли чоловіка. Кажуть, він вирішив скоротити шлях додому, й пішов полями навпростець. Тіло побачили, коли вщухла негода.
Того дня Ігор Воробець повертався з роботи. Через негоду автобуси не їхали, тому вирішив діставатися додому навпростець. Полями - воно й не далеко, кілька кілометрів. Та через хуртовину чоловік заблукав. Зателефонував дружині - зв’язок урвався. Іти на зустріч, коли вирує завірюха, не було сенсу. Рідні сполошилися аж уранці. Тоді й вирушили шукати.
Марія Савчук, родичка загиблого:
- Він так пролежав роздітий, куртка розгорнена, чоботи розсунені, телефон на грудях, і шапка - збоку. А може, ліг віддихнути.
Експерти констатували переохолодження. Кажуть, у такому стані людині здається, що їй гаряче, тому намагається зняти одяг. Ця фатальна помилка й занапастила Ігора. Селяни розповідають, у цього поля й так погана слава. У народі про місцину кажуть: там блуд бере.
Василина Кукурудз, мешканка с. Джуркова:
- Відходиш на горб, на могилу (курган), сходиш з могили - і там вже не орієнтуєшся, куди ти йдеш, йдеш за вітром, а куди вітер віє, та й туди йдеш.
Еменесівці радять за негоди не ризикувати. Ліпше дочекайтеся транспорту.

Володимир Гарматюк, Василь Смага. Івано-Франківська область. НТН.
http://ntn.ua/uk/news/accidents/2010/02/18/3184
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору