Рівне:

Створення та просування сайтів

На Івано-Франківщині раніше засуджений чоловік спробував зґвалтувати 7-річну дівчинку

Івано-Франківська область 22-бер, 2012, 11:109 prov 903
Блискучий годинник для семирічної жертви. На Івано-Франківщині затримали покидька, який намагався зґвалтувати семирічну дівчинку. Двічі засуджений молодик завів дитину на пустир за школою, і вже встиг роздягнути, але втік, коли мала почала кричати. За дві години мерзотника схопили правоохоронці.
27-річний ґвалтівник уже двічі побував за ґратами. Нещодавно вийшов на волю. Мешкав із матір'ю та вітчимом у сусідньому селі. Того дня подався до приятеля на чергові горілчані посиденьки. Коли повертався додому, свій погляд зупинив на маленькій дівчинці, яка гралася на подвір'ї в піску.
Алла Лечак, керівник відділу УМВС України в Івано-Франківській області:
- Свої дії важко було йому пояснити у зв'язку з тим, що він був у нетверезому стані, це виникло спонтанно. Коли він повертався від свого знайомого додому, він побачив цих дітей, і в нього виник умисел на такі дії, які він вчинив.
Семирічна Люда була з батьками в гостях. Родина вже збиралася додому, але вирішили дати ще трохи часу погратися дітям. Якоїсь миті їхня донька залишилася сама. Цих секунд вистачило збоченцеві, аби заморочити малій голову.
Оксана Гуцуляк, мати постраждалої дівчинки:
- Гроші пропонував. Вона гроші не взяла, і він їй годинник показав. Годинник світився зеленим, щось там… Вона просто злізла з пісочку, просто на траву пішла, і він взяв її на руки, закрив рота, і поніс її десь.
Коли батьки роззирнулися - кинулися шукати доньку. На пустирі за школою почули дитячі крики. Побігли туди, й побачили роздягнену дівчинку. Педофіл злякався галасу й утік.
Тетяна Юркевич, сусідка:
- Була в одній штанці, гумачок був знятий, шапочка була так, назад, тут зав'язана, голова була в глині.
Збоченця затримали через дві години в сусідньому селі. Його мешканців такі дії молодика не дивують, кажуть: він весь час має клопіт із законом.
Надія Воловська, сільський голова с. Сідлища:
- Він перший раз сів, що ледь дочекав 18 років, потім вийшов, знов зробив крадіжку, знову посадили в тюрму. А тепер вийшов - навіть я не знаю, пару місяців тому, як вийшов.
Проти молодика порушили кримінальну справу за замах на зґвалтування. У в'язниці він може пробути до 12 років.
Володимир Гарматюк, Василь Смага.
НТН
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору