Рівне:

Створення та просування сайтів

На Волині турфірма ошукала бажаючих поїхати у Єгипет

Волинська область 02-лют, 2010, 08:029 Lobanovskiy 860
Туристичний скандал на Волині. Люди накупили путівок, але так нікуди і не поїхали. Клієнти вимагають компенсації, а туроператор списує все на недолугого менеджера.

Любов і Денис - молодята. Після одруження мріяли провести медовий місяць за кордоном. Завітали до турфірми. Їм запропонували путівки в Єгипет. Десять днів вояжу на обох коштував неповних 8 тисяч гривень.

Денис Караулов, постраждалий:

- Уклали договір. Перечитали кілька раз. Вказано, що договір підписується після оплати. Проплатили гроші, підписали договір. Саме цікаво те, що в кабінеті виділа і бухгалтерша, і ще один працівник. Дивилися так мило на столик, де все це проходило. І гроші перераховували, і все-все-все.

Та коли закохані вже сиділи на валізах, контакт з менеджером, який уклав з ними угоду, обірвався. Схоже сталося й з іншими туристами.

Світлана Дриганюк, постраждала:

- Збираємо чемодани, збираємо речі, все готуємо. І вранці нам дзвінок. Він каже: ви не хвилюйтесь, я в Києві. В мене зразу мало не сердечний приступ. Ви не хвилюйтесь, я в обід буду. Кажу - ну, добре.

Дехто з лучан на такі витребеньки зухвальця біг скаржитися його директорові. Той в їхній присутності телефонував менеджерові, і вже спільно з ним радив людям не лементувати.

Віктор Теребус, постраждалий:

- І в моїй присутності, присутності менеджера в кабінеті ця розмова була. Да, каже, я в Києві взяв гроші у таких людей. Я поїхав, щоби пришвидшити цю всю справу. Але тут щось не получається мені, треба почекати.

Чекають ошукані і досьогодні: ні Єгипту, ні грошей так і не побачили. Юристи кажуть, через дві суттєві помилки: кошти люди давали під розписку без чеку про оплату. Ще й укладали договір не на фірмовому бланку. Директор турфірми, чомусь, звинувачує самих обдурених.

Іван Корецький, директор турфірми:

- Вони цього просили. Були дуже раді, і готові були поза спиною директора і бухгалтера віддати любі гроші, аби тільки получити зиск. Клієнти пішли по накатаному варіанту українців.

Нарікає начальник і на працівника, який брав з його приватного сейфу печатку та оперував нею на свій розсуд. Нині за цими фактами триває перевірка. Що станеться з фірмою - прогнозують вже обласні чиновники.

Віталій Чернець, головний спеціаліст відділу Волинської облдержадміністрації:

- Скоріше всього, це було б позбавлення ліцензії. Ну, і звичайно, відшкодування фінансових затрат. У тому, що гроші повернуть, містяни сумніваються. Своєї вини директор не бачить, в усьому звинувачує менеджера. Своєю чергою, той зізнався: спустив усе в столичних ігроклубах. А це понад 40 тисяч гривень.

Олександр Стернічук, Інна Суховерхова, Луцьк, НТН.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору