Рівне:

Створення та просування сайтів

Заступники міського голови з питань ЖКГ Тернополя оголосили догану

Тернопільська область 03-лют, 2010, 13:489 Lobanovskiy 1 042
Міський голова Роман Заставний провів оперативну нараду з членами виконавчого комітету за результатом особистого об’їзду міста 1 лютого.

Під час наради Роман Йосипович наголосив на безвідповідальному ставленні заступника міського голови з питань житлово-комунального господарства, керівництва і посадових осіб профільного управління та підпорядкованих комунальних підприємств до роботи з очистки та посипання вулиць і тротуарів міста від снігу.

«Незважаючи на достатнє фінансування потреб житлово-комунальної галузі міста у січні та повне фінансування усіх робіт щодо підготовки дорожньо-мостового господарства до роботи в зимовий період, реально ситуація виглядає некерованою», - зазначає міський голова.

За його словами, метеослужба теж завчасно повідомляла про погіршення погодніх умов, але належних висновків з цього відповідними працівниками не було зроблено.

«Всі тернополяни стали свідками недостатнього корегування діяльності підпорядкованих служб, коли в умовах непогоди нічого не було зроблено, щоб, хоча би, продовжити тривалість робочого дня двірникам», - наводить приклад Роман Заставний.

За результатами розглянутого на нараді, а також за неодноразові факти невиконання доручень міського голови по невідкладному особистому втручанню щодо вирішення питань екстреного характеру, які унеможливлюють безпечну життєдіяльність міста, дано доручення оголосити догану заступнику міського голови з питань житлово-комунального господарства Марценюку Миколі Яковичу.

Дорученням також передбачено вжити невідкладних заходів для налагодження роботи підпорядкованих служб та щоденно інформувати міського голову про зроблене.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору