Рівне:

Створення та просування сайтів

На Тернопільщині призупинили спробу заволодіння комунальним майном

Тернопільська область 04-лис, 2009, 19:099 Lobanovskiy 1 083
Як повідомив заступник міського голови з питань економіки Петро Гринчишин, на цьому тижні державні реєстратори Тернопільської міської ради викрили і призупинили спробу заволодіння комунальним майном (7 об’єктів) одним із найбільших боржників ПП «Торговий дім «Тернопіль».
За словами Петра Семеновича, ПП«Торговий дім «Тернопіль» та ПП «Продторг «Тернопіль» подали для реєстрації Статут про створення нового підприємства, в якому в рахунок внеску до статутного капіталу було включено майнові права на приміщення комунальної власності.
За виявленим фактом міський голова Тернополя Роман Заставний дав термінове доручення підготувати звернення в правоохоронні органи про спробу незаконного включення до статутного фонду новоствореного підприємства комунального майна міста.
Для довідки: станом на 1 листопада 2009 року ПП «Торговий дім «Тернопіль» займає приміщення комунальної власності площею 1 423 кв. м. Загальна сума боргу за оренду та фактичне користування майном міста становить 3 млн.383 тис.грн.
ПП «Торговий дім «Тернопіль» є одним із найбільших боржників, матеріали про невиконання підприємством умов оренди знаходяться в судах, а також направлені в Генеральну, обласну та міську прокуратуру.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору