Рівне:

Створення та просування сайтів

На Хмельниччині затримали торгівців зброєю

Хмельницька область 05-лют, 2010, 10:419 Lobanovskiy 928
У ході складної та тривалої оперативної розробки працівники управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України в Хмельницькій області затримали торгівців зброєю.
Двоє раніше судимих мешканців райцентру Шепетівка, що на Хмельниччині, намагалися збути зброю, вибухову речовину і боєприпаси та були затримані «на гарячому». Під час особистого огляду чоловіків у них вилучили пістолет-кулемет «Скорпіон» з глушником та знищеним серійним номером, 2 тротилові шашки вагою 400 грамів, 6 електродетонаторів, 100 бойових набоїв до пістолета «Макарова» та понад 200 набоїв до інших видів зброї.
Обидва затримані ніде не працюють і давно відомі у кримінальному світі, оскільки неодноразово потрапляли за ґрати за хуліганства, крадіжки, розбої, зберігання та розповсюдження наркотиків. Один із зловмисників, 37-річний уродженець Полтави, а нині — мешканець Шепетівки, загалом за своє життя сідав на лаву підсудних шість разів, причому не лише за усі перераховані вище злочини, а ще й за зґвалтування та розбещення неповнолітніх. Його 47-річний напарник до своїх трьох судимостей додав ще й багаторічний стаж вживання наркотиків.
За місцем проживання затриманих проводився санкціонований судом обшук, у ході якого працівники міліції вилучили набої, електродетонатори, подрібнену макову соломку.
Наразі відносно затриманих порушена кримінальна справа і здійснюється перевірка їх причетності до інших злочинів та з’ясовується можливість застосування вилученої зброї під час вчинення злочинів на території України. Також працівники міліції працюють над встановленням каналів надходження зброї та боєприпасів.

Інна ПРОНИК
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору