Рівне:

Створення та просування сайтів

На Хмельниччині затримано двох торгівців зброєю

Хмельницька область 10-лют, 2010, 12:379 Lobanovskiy 1 061
Важко уявити, що може накоїти зброя в інших руках, якщо навіть люди в погонах творять жахливі речі. Тим не менш, вона до сторонніх рук таки потрапляє. Приміром, завдяки торгівцям, яких днями затримали на Хмельниччині. Двоє колишніх зеків спробували налагодити там справжній вогнепальний трафік, але спалилися вже на першій оборудці.

Це не кадри з "крутого" бойовика, а буденне життя вітчизняних спецназівців. Вони затримали на гарячому двох оружних бариг. Мешканці Шепетівки мали далекосяжні плани.

Олександр Розізнаний, перший заступник керівника УМВС України в Хмельницькій області:

- Налагодити нелегальний канал постачання вогнепальної зброї і реалізація цієї зброї на території області.

У затриманих вилучили пістолет-кулемет "Скорпіон" з глушником, дві тротилові шашки, шість електродетонаторів і три сотні набоїв до пістолета "Макарова" та інших видів зброї. Пізніше в кватирі, де мешкали підозрювані, правоохоронці знайшли ще й макову соломку.

Олександр Розізнаний, перший заступник керівника УМВС України в Хмельницькій області:

- Порушена кримінальна справа за ст. 263 ч.1, проводиться перевірка даних осіб на предмет скоєння злочинів і можливої участі в інших злочинах на території області.

Обидва чоловіки відомі у кримінальному світі. Один з них сідав на лаву підсудних шість разів, інший до трьох судимостей додав ще й чималий стаж вживання наркотиків. На волю обидва вийдуть не скоро.

Андрій Герко, Інеса Пронік, НТН.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору