Рівне:

Створення та просування сайтів

В Івано-Франківській області переплавили "стволи" на гальмівні колодки

Івано-Франківська область 10-гру, 2011, 20:229 prov 1 099
В ливарному цеху Івано-Франківського локомотиворемонтного заводу знищили чергову партію незаконної вогнепальної зброї, вилученої в населення або зданої громадянами добровільно.
Такі акції працівники прикарпатської міліції проводять кілька разів на рік. Востаннє, навесні, було знищено близько півтори сотні зброї. Цього разу комісія УМВС привезла на знищення 212 одиниць вогнепальної та холодної зброї, які вилучили в злочинців або люди самі її здали в міліцію. За словами керівника служби озброєння обласного управління внутрішніх справ капітана міліції Андрія Риснюка, правоохоронці час від часу також знищують бойові припаси, але на відкритій місцевості – на полігоні навчально-тренувального центру «Лисець».
Схоже, що невдовзі міліціонерам знову доведеться везти на завод на переплавку незаконні «стволи», бо тільки за перший тиждень грудня вони виявили 65 фактів зберігання вогнепальної та холодної зброї, боєприпасів без відповідного дозволу. За ними порушено 24 кримінальних справи. У населення вилучено 30 пістолетів, у тому числі два – саморобних, сім обрізів мисливських рушниць, два бойових карабіни, ручну гранату, понад 200 патронів різного калібру.
Як повідомили в ливарному цеху локомотиворемонтного заводу, з переплавленої зброї виготовляють гальмівні колодки для коліс поїздів.
Про це Провінційці повідомили з
СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.
Схожі новини
Коментарі - всього 2

andriy 10-гру, 22:48

а що на Україні є військове звання старший капітан?

prov 11-гру, 23:58

Звісно,що - ні.
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору