Рівне:

Створення та просування сайтів

На Івано-Франківщині під час проведення місячника добровільної здачі зброї чоловік звернувся до міліції з проханням зареєструвати його колекцію старовинної холодної зброї

Івано-Франківська область 19-бер, 2010, 10:209 Lobanovskiy 1 031
У коломийський міськрайвідділ міліції, що на Івано-Франківщині, звернувся мешканець одного з сіл з заявою про те, що в нього є майже 20 багнетів та шпаг і він бажає зареєструвати ці предмети, як антикварну колекцію. Уся зброя є військовою і унікальною, адже виготовлена наприкінці 19 століття.

Як повідомили в дозвільній службі Коломийського міськрайвідділу міліції, реєструвати подібних речей ще не доводилося. Відповідно до умов проведення місячника добровільної здачі зброї колекціонер скористається правом стати власником колекції легальної холодної зброї і володіти нею на законних підставах.

До слова, з початку проведення місячника добровільної здачі зброї мешканці Івано-Франківщини добровільно здали до міліції понад 80 одиниць вогнепальної та холодної зброї. З цієї кількості 40 мисливських рушниць після відповідної перевірки вже зареєстровано в особисту власність заявників, а ще 15 будуть зареєстровані найближчим часом.

Василь Гультайчук, СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору