Рівне:

Створення та просування сайтів

На Хмельниччині та Київщині спритники налагодили гуртовий збут зілля

Хмельницька область 09-сер, 2010, 12:099 Lobanovskiy 674
Гуртовий продаж наркотиків викрили правоохоронці на Хмельниччині. Сорокарічний приватний підприємець збував зілля мішками. Під час затримання у зловмисника вилучили 85 кілограмів маковиння та 120 грамів героїну.
12 років ув’язнення й конфіскація майна: таке покарання загрожує чоловікові за його незаконний бізнес. Сорокарічний приватний підприємець вирішив підзаробити на торгівлі наркотиками. Діяв розгонисто, маковиння збував оптом. Під час обшуку у спритника вилучили сировини й наркотиків, зокрема й героїну та марихуани, на мільйон гривень. Зберігав незаконний крам у власному гаражі. Мав злочинець і зброю. Правоохоронці вилучили незареєстровану мисливську рушницю та набої.
Юрій Данилюк, керівник відділу УМВС України у Хмельницькій області:
- Крім того, була вилучена значна сума коштів, які також зберігались в гаражі і ми вважаємо, що вони отримані від незаконного збуту наркотичних засобів. Проводяться заходи по встановленню всього ланцюгу надходження наркотичних засобів як до нього, так і до інших осіб, яким він передавав для подальшого збуту вказані наркотичні речовини.
На Київщині ж гуртову торгівлю наркотиками розгорнув інший спритник. Він створив канал постачання і збуту "трамадолу". Зілля доправляв із Західної України. З перевезенням клопоту не мав: заборонений препарат брав із собою, винаймав таксі і спокійно їхав у Київську область. Під час транспортування чергової партії чоловіка спіймали на гарячому. Міліціянти вилучили в нього трамадолу на півмільйона гривень.
Олексій Васильєв, перший заступник керівника УБОЗ у Київській області:
- Задержанный уроженец Российской Федерации уже был судим за подобное преступление, в настоящий момент в отношении его приняты меры - арест, и возбуждено следственным управлением уголовное дело.
Нині міліціянти шукають поплічників наркоторгівця. Чоловікові загрожує до 12 років ув’язнення з конфіскацією майна.

Тарас Білаш, Інеса Проник.
На Хмельниччині та Київщині спритники налагодили гуртовий збут зілля
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору