Рівне:

Створення та просування сайтів

Хмельницький ніндзя вирушає до в'язниці

Хмельницька область 09-бер, 2010, 10:079 prov 872
До в'язниці вирушає ніндзя з Хмельниччини. Там затримали чоловіка, що надто віддавався захопленню, популярному в середині дев'яностих. Уявляв себе героєм фільму з Брюсом Лі. Та й хай собі, якби ж не практикувався на людях.

Коли не п’є - нормальна людина, а як пригубить оковитої - перетворюється на японського воїна. "Ніндзя" - саме так називав себе колишній спецпризначенець. І на доказ підпилий чолов’яга демонстрував довколишнім свої вміння.

Затриманий:

- Я служив колись в спецназі, був такий час, потом займався єдиноборствами, збирав зброю різну, щоб ходити в ліс, тренувався.

Тренувався в лісі чи не щодня. Відточував свої навички на деревах та кущах. Та якось йому набридли такі супротивники, тож пішов до сусіда-пенсіонера. Зачепився з ним через якусь дрібницю і віддухопелив старого палицею. Насамкінець ще й пригрозив убити.

Валерій Панасюк, перший заступник керівника Красилівського РВ міліції:

- Поступила заява від громадянина про те, що сусід йому погрожує зброєю.

Міліціянти вирішили навідатися до ніндзі з обшуком. І недарма. Знайшли в оселі вояки чималий арсенал.

Валерій Панасюк, перший заступник керівника Красилівського РВ міліції:

- Було вилучено велику кількість зброї. Майже цілий арсенал вогнепальної зброї, а також предметів, які мали ознаки холодної зброї. Це мечі, ножі, один із них у вигляді кинджала, це біта, виготовлена з ебоніту, це нунчаки металеві. Дані предмети були вилучені.

Всю зброю чоловік виготовив сам. Експерти кажуть, досить професійно.

Микола Шаршонь, керівник сектору УМВС України у Хмельницькій області:

- Встановлено, що наданий предмет являється вогнепальною зброєю, саморобним пістолетом, який призначений для стрільби 5 і 6 міліметровими довгими набоями кільцевого запалу.

За таке захоплення ніндзю покарають. Свої вміння відтепер демонструватиме, хіба що, співкамерникам. Адже за незаконне зберігання зброї карають обмеженням волі терміном на п’ять років.

Марина Борисполець, Інеса Проник, НТН.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору