Рівне:

Створення та просування сайтів

Хмельничанин обрав для себе хобі, через яке сяде на лаву підсудних

Хмельницька область 25-лют, 2010, 10:539 Lobanovskiy 1 086
Захоплення східними єдиноборствами прийшло до 35-річного чоловіка після служби у військах спецпризначення Збройних Сил. Молодий чоловік і після демобілізації продовжував самостійно підтримувати і загартовувати власні тіло й дух, а також з усього, що потрапить у руки, виготовляв різні види зброї.

Красилівчанин, особливо після вживання спиртних напоїв, починав називати себе ніндзя, а на підтвердження цього — привселюдно демонстрував фізичну вправність, як то помахи ногами і руками, у яких він по декілька разів на тиждень вправлявся в лісі. Уявними противниками йому слугували кущі та дерева. Звісно, після споглядання таких дійств, перехожі або відвідувачі місцевих розважальних закладів намагалися триматися якнайдалі від дивакуватого чоловіка, тим більше не робили йому будь-яких зауважень.

Першому терпець увірвався сусідові запального «воїна». Якось пізнього вечора чоловік завітав до пенсіонера та у брутальній формі звинуватив, нібито він залишив сміття під його дверима. Довго не сперечаючись, молодик вихопив з-за пазухи якусь палку та добряче відлупцював старшого чоловіка, а на прощання ще й пообіцяв убити його.

Працівники міліції під час санкціонованого обшуку виявили та вилучили у квартирі підозрюваного цілий арсенал зброї, у тому числі кустарного виробництва — металеві нунчаки, ебонітову палицю, виготовлену у формі біти, два мечі кустарного виробництва, 15 ножів різного розміру та вигляду (наприклад, виточений з військового дозиметра), пневматичні рушницю та пістолет, а також вогнепальну зброю кустарного виробництва для стрільби патронами калібру 5,6 мм, яких у нього було вилучено більше півсотні. Небезпечність даних предметів підтвердили й експерти науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Хмельницькій області.

Вважається, що ніндзя — люди, чиїх імен ніхто не знав та чиїх облич ніхто не бачив. Вони не могли нікому повідати про себе, інакше їх чекала смерть. Натомість, нашого героя за незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами згідно частини 1 статті 263 КК України чекає позбавлення волі на строк до 5 років.



Юлія Гринь

ВЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору