Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 10-кві, 2008, 16:219 prov 1 258
Злодії
21-річний житель села Острівці Володимирецького району Вадим викрав золоті прикраси з квартири 69-річної рівнянки Надії, в якої він винаймав кімнату. А 36-річний рівнянин Олексій з будинку на вулиці Вербовій в обласному центрі викрав 60 метрів мідного кабелю, що належить Рівненським глобальним мережам.

Без документів – нікуди
У Млинові правоохоронці зупинили автомобіль «Татар» під керуванням 37-річного жителя села Кам’яниця Дубенського району В’ячеслава, який перевозив майже три тонни брухту без відповідних документів.

Плуг у Великому Олексині
Цілком ймовірно, що у 30-річного мешканця села Великий Олексин Рівненського району Василя можуть з’явитися нові, неприємності із законом. А все тому, що чоловік викрав плуг «ПЯ-5» з подвір’я 48-річної жительки села Постійне Людмили. Збиток становить понад 12000 гривень.

Конопля та макова соломка
У 32-річної Валентини та 37-річного Андрія, жителів Здолбунова, правоохоронці вилучили мелену макову соломку, а у 20-річного рівнянина Миколи – паперовий згорток з невеликою кількістю речовини рослинного походження, зовні схожої на коноплю.

Бурштинокопачі
В урочищі «Велике болото», поблизу селища Клесів, співробітники міліції затримали 40-річного Станіслава та 27-річного Геннадія, мешканців села Карпилівка, які займалися незаконним видобутком бурштину.

Випав з човна
Ловив рибу на Хрінницькому водосховищі, поблизу села Шибин Демидівського району, та випав з човна 37-річний Богдан із села Боремель. На жаль, самостійно вибратися з води рибалка не зміг і пішов на дно. Тіло чоловіка дістали з водойми родичі загиблого.

Покаяння
Не дали муки совісті спокійно жити мешканцю Зеленодольська Дніпропетровської області з клеймом злодія і він вирішив покаятися у злочинові, який скоїв у березні в селі Молодаво Дубенського району. Нагадаємо, що підозрюваний пограбував місцевий храм, звідки викрав близько 3000 гривень та дві книги Євангеліє.

Вагітна застрягла в ліфті
Неординарну місію нещодавно виконали рівненські рятувальники. Вони „визволяли” із ліфта будинку №37, що на вулиці Млинівській, вагітну жінку та двох малолітніх дітей, які застрягли у ньому. Операція пройшла вдало, потерпілих немає.

Кадети тепер можуть і вбити
У п’ятницю 17-річний Ігор, кадет Острозького обласного ліцею-інтернату, відпочиваючи з друзями, завдав смертельного ножового поранення 16-річному Артему. Від отриманих травм студент ВПУ-1 міста Рівного помер на місці пригоди.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору