Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 15-травня, 2008, 10:129 prov 1 315
Міна під Будинком одягу
Під час проведення будівельних робіт біля магазину «Будинок одягу», що на вулиці Соборній у Рівному, археологи виявили протитанкову міну часів Великої Вітчизняної війни.

Бурштин не переводиться
В урочищі Болото, поблизу селища Клесів Сарненського району, співробітники міліції затримали 33-річного місцевого жителя Миколу, який за допомогою мотопомпи кустарного виробництва займався незаконним видобутком бурштину-сирцю. У підозрюваного вилучили понад сто грамів «соснової сльози», мотопомпу та мотоцикл «МТ-10».

Чоловіки з наркотиками
У 32-річного рівнянина Валерія правоохоронці вилучили ампули із прозорою рідиною невідомого походження, у 19-річного жителя селища Млинів Романа – невелику кількість марихуани, а в будинку 50-річного жителя селища Мізоч Здолбунівського району виявили подрібнену речовину рослинного походження, схожу на макову соломку.

Затримали угонщика
Працівники міліції затримали 33-річного Миколу, жителя села Крижі Кременецького району Тернопільської області, який незаконно заволодів автомобілем «Фіат-Уно», що належить 35-річному Петру, жителю міста Броди Львівської області.

Афера не вдалася
62-річний Сергій, житель Ланівець Тернопільської області, продав автомобіль «ВАЗ-2104» з підробленими номерами кузова 48-річному жителю села Вишнівець Тернопільської області.

Знайшли утполеного
У річці Горинь виявили тіло 47-річного Юрія Ф., жителя села Олександрія цього ж району, без ознак насильницької смерті. Чоловік вважався зниклим з березня поточного року. Обставини загибелі з’ясовуються.

Директор порушив закон
Співробітники УПМ ДПА в Рівненській області виявили факт порушення Закону України «Про податок на додану вартість» директором одного з товариств з обмеженою відповідальністю з міста Рівного. Протягом січня-квітня 2006 року шляхом включення до податкового кредиту сум ПДВ, які не підтверджені відповідними документами, було завищено податковий кредит з податку на додану вартість на 3,6 млн. грн. Такі дії призвели до ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах.

Коні не винні
У 36-річної жительки села Жорнівка Корецького району Надії з пасовища поблизу села зникло двоє коней. Слідчо-оперативна група, виїхавши на місце події, з’ясувала, що до зникнення тварин причетний місцевий житель, який самовільно забрав їх до свого господарства. Свій вчинок чоловік мотивував тим, що коні паслися на його полі, засіяному пшеницею. Тварин власниці повернули.

Люди — не птахи
Двоє людей впали з багатоповерхівок у Рівному та загинули: на вулиці Київській – 55-річний Любомир К., на вулиці Макарова – 18-річний Олег С. У першому випадку чоловік залишив прощальну записку, в другому – юнак відпочивав на даху зі своїми друзями.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору