Рівне:

Створення та просування сайтів

У Криму побудують мегапарк

Україна і світ 11-лют, 2010, 10:399 prov 1 038
Компанія „Чорномор” (Севастополь) сподівається протягом півроку домовитися з приватним інвестором із США про інвестування 120 млн. євро у будівництво тематичного парку розваг „Діноленд” під Бахчисараєм.
Про це повідомила генеральний директор компанії Уляна Смирнова. За її словами, загальний обсяг інвестицій у створення парку розваг, який буде побудовано на стовідсотковому використанні 4D-технологій (до візуального 3D-зображення додаються приміщення, що змінюють положення конструкції, а також спецефекти у вигляді вітру, дощу, диму, спеціальних запахів та ін.), становить 150 млн. євро, з яких 30 млн. євро уже знайшли. Згідно з проектом, будівництво триватиме три роки.
Парк „Діноленд” буде копією аналогічного парку в Китаї. Передбачається, що парк розваг побудують на території площею 50 га, що безпосередньо прилягає до Бахчисарайського водосховища. На ділянку оформлено довгострокову оренду. Крім того, компанія зарезервувала сусідню територію площею 15 га, на якій планують побудувати готельний комплекс з критим аквапарком.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору