Рівне:

Створення та просування сайтів

Що новенького?

Що новенького? 10-кві, 2008, 17:039 prov 1 285
Володимирець
Днями в селищі Володимирець відбувся дводенний семінар «Шляхи реалізації інноваційно-інвестиційних проектів”, який проводять представники Північно-Західного регіонального центру інноваційного розвитку (м. Луцьк). У заході взяли участь начальники управлінь і відділів Володимирецької, Дубровицької, Зарічненської райдержадміністрацій, які причетні до написання проектів, селищні, сільські голови рад Володимирецького району. Йшлося, зокрема, про розробку та впровадження проектів, вибір їх тематики, характеристики грантових організацій, які спрямовані на залучення коштів у розвиток місцевого самоврядування.

Гоща
У рамках благодійної акції «Зігрій любов’ю дитину» в Гощі працівники різних підприємств переказуватимуть одноденний заробіток на спеціальний рахунок. Зібрані кошти будуть спрямовані на підтримку дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Наразі на території району мешкає 62 такі дитини.

Дубно
Під час нещодавньої перевірки контролюючі органи виявили чимало недоліків на ринках Дубенщини. У селищі Смизі ринок розмістили на стадіоні. Та для м’ясних і рибних продуктів не облаштували холодильників, немає кімнати для огляду харчових товарів, не підведено до об’єкту електрострум.

Дубровиця
З початку року відбулося три засідання робочої групи з координації дій органів виконавчої влади щодо забезпечення податкових та інших надходжень при Дубровицькій райдержадміністрації, на яких заслухали керівників п’яти підприємств, що мають податкову заборгованість та керівників чотирьох підприємств, які продовжуюють погашення заборгованості з податку з доходів фізичних осіб. За результатами роботи складені та узгоджені графіки погашення існуючої заборгованості до Державного та місцевих бюджетів.

Зарiчне
У Зарічненському районі в рамках проведення «Весняної толоки» з озеленення та благоустрою за участю першого заступника голови райдержадміністрації Віталія Сагана, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, установ, підприємств, організацій району, селищного, сільських голів висаджено 100 дерев, 200 кущів, упорядковано прибудинкові території на площі 1,7 га, ліквідовано 51 стихійне сміттєзвалище, проведено благоустрій 12 кладовищ, від сміття очистили 7 кілометрів берегів річок та водойм.

Костопiль
Віктор Матчук разом із членами обласної колегії, що проводилась у районі, відвідав Центр технічної творчості та комп’ютерних технологій, Костопільський будинок школярів та юнацтва, Центр інтелектуального розвитку «Сузір’я», провів прийом громадян. По завершені колегії її учасники взяли участь у «Весняній толоці» з озеленення та благоустрою. В міському парку було висаджено сто саджанців дерев та кущів. Члени колегії також долучилися до посадки лісу у рамках акцій «Майбутнє лісу в твоїх руках», що проходила в п’ятому кварталі ДП «Костопільське лісове господарство». Цьогоріч на цій площі засаджено близько десяти гектарів лісових культур. Чималу допомогу в цьому надали представники учнівського шкільного лісництва, що діє при Моквинській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів.

Млинiв
Млинівчанин Олександр Волошин на чемпіонаті України з лижних гонок серед спортсменів середнього і старшого віку здобув три срібні медалі на дистанції 15, 20 і 30 кілометрів. І кожного разу першим перетнути фінішну стрічку йому завадив харків’янин Сергій Ляхов.

Острог
На нараді з керівниками міста міський голова Острога Тарас Пустовіт повідомив, що пологовий будинок, який відчинив свої двері 19 грудня минулого року, буде повністю завершений до кінця цього року. На третьому поверсі будівлі, що в минулому була дитсадком, планується гінекологічне відділенням та жіноча консультація. За словами міського голови, кошти, передбачені державою на капітальні видатки у райбюджеті та міському бюджеті, будуть спрямовані на завершення пологового будинку.

Рiвне
У 2007р. обстеженням шкідливих факторів виробничого середовища в Рівненській області були охоплені підприємства промисловості, сільського господарства, транспорту та зв’язку, будівництва, де наприкінці року було зайнято 95 тис. осіб. З них 24,8 тис. осіб, або кожен четвертий (26,1%) працювали у несприятливих умовах, у тому числі 5,1 тис. (13,9%) жінок. Зокрема, в таких умовах працював майже кожен третій працівник промисловості, четвертий — будівництва, п’ятий — транспорту та зв’язку. У сільському господарстві у шкідливих умовах було зайнято 0,6 тис. осіб, або 3,7% працівників цього виду діяльності.

Сарни
Днями відбулася сесія Сарненської райради, під час якої обговорили питання господарського, соціального, організаційного характеру. Зокрема, внесли зміни до районного бюджету на 2008 р., до Програми проведення щорічної акції громадсько-політичного рейтингу «Гордість Сарненщини” на 2008–2010 рр., розглянули питання про внесення змін до районної Програми будівництва, реконструкції та введення в експлуатацію до 2010 р. в Сарненському районі спортивних об’єктів, які б відповідали міжнародним стандартам.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору