Рівне:

Створення та просування сайтів

У центрі Луцька викрили порностудію

Волинська область 16-лют, 2010, 10:219 Lobanovskiy 1 126
У Луцьку співробітниками СБУ спільно з органами міліції припинено діяльність злочинного угруповання, яке займалось виготовленням та розповсюдженням через мережу Інтернет фото і відеопродукція порнографічного характеру.
Встановлено, що громадянин Німеччини та місцева жителька – директор одного з модельних агентств, організували на території обласного центру роботу порностудії.
Зловмисники орендували квартиру в одному з житлових будинків у центрі Луцька, куди і під’єднали мережу Інтернет.
Фінансування вказаної студії здійснювалось за кошти громадянина Німеччини, який привіз відповідну комп’ютерну техніку та налагодив її. Сам же організатор провів і кастинг завербованих десяти дівчат.
Порностудія працювала цілодобово, «акторки» - у дві зміни, по дванадцять годин кожна. Відеопродукція у режимі on-line транслювалась на п’ятидесяти Інтернет-сайтах. Вартість послуги для замовника коштувала два євро на хвилину.
Під час проведення спецоперації правоохоронці затримали одинадцять осіб, на орендованій квартирі вилучено велику кількість відеопродукції та комп’ютерної техніки.
Службою безпеки України стосовно чотирьох громадян України та громадянина Німеччини порушено кримінальну справу за ч.3. ст.28, ч.3 ст. 301 (виготовлення, збут і розповсюдження, в складі організованої групи, зображень та відеопродукції порнографічного характеру) Кримінального кодексу України.

Слідство триває.
Прес-центр СБ України
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору