Рівне:

Створення та просування сайтів

На Хмельниччині псевдо-міліціонер скоїв розбійний напад

Хмельницька область 18-лют, 2010, 09:199 Lobanovskiy 869
У Хмельницькому трапилась детективна історія, що заслуговує на екранізацію. Пізнього вечора на військовому кладовищі 21-річний місцевий житель перестрів одинокого перехожого, свого однолітка, та скоїв на нього розбійний напад.
Молодий чоловік затримався у коханої та пішки навпростець поспішав додому. Вдень, у тому місці доволі-таки людно, оскільки поруч розташовано багато медичних закладів, а ось ввечері цією місциною ходити на самоті не варто.
Оскільки було вже давно за північ, хлопець трохи здивувався, коли із темряви раптово виринув молодик і попросив цигарок. Оскільки парубок не палив, то нічим не зміг зарадити таємничому перехожому, на якого відмова у проханні подіяла дивним чином. Перейшовши на підвищений тон, незнайомець одразу відрекомендувався працівником міліції та почав вимагати штраф у розмірі 1000 гривень, нібито за появу у громадському місці у нетверезому стані, хоча від самого несло алкоголем. Для більшої переконливості своїх слів він замкнув на руках хлопчини наручники. Від такого повороту подій юнак просто отетерів, але, тим не менше, попросив так званого міліціонера пред’явити хоча б якісь службові документи. Це ще більше розлютило незнайомця. Він повалив потерпілого у сніг, почав його бити та обшукувати кишені.
Мобільного телефону та 800 гривень виявилося замало для сплати «штрафу», тому нападник дістав пістолет, зовні дуже схожий на знаменитий «ПМ», приставив бідолашному хлопцеві до скроні та вимагав надати ще 200 гривень. Тут потерпілому і прийшла на думку рятівна ідея: він запропонував зловмисникові за залишком суми сходити до себе додому, знаючи, що там їх зустрінуть його батьки. Так і сталося: мати від галасу прокинулася та увімкнула світло. Побачивши на руках сина наручники і поруч підозрілого вигляд парубка, який представився міліціонером, одразу замкнула двері та почала набирати «102». У цю мить псевдо-міліціонер приставив їй до скроні пістолет та під загрозою пострілу почав вимагати випустити його. Врешті, він сам вирвав дверний замок та подався геть.
Працівники міліції затримали підозрюваного у розбійному нападі «за гарячими слідами». З‘ясувалося, що пістолет, яким він погрожував, був пневматичним, а от наручники виявились справжніми. Наразі оперативники з‘ясовують місце їх придбання та перевіряють затриманого на причетність до аналогічних нерозкритих злочинів, що зафіксовані на Хмельниччині.
Побутує думка: якщо людина купує зброю, це означає, що вона морально готова її застосувати, і не тільки для самозахисту, як у даному випадку.

Юлія ГРИНЬ
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору