Рівне:

Створення та просування сайтів

На Хмельниччині товариш вирішив обікрасти іншого

Хмельницька область 24-лют, 2010, 11:059 Lobanovskiy 866
В одному з сіл Хмельниччини друг вирішив обікрасти товариша. Грошей так кортіло, що нападник кілька разів вистрелив у приятеля.

Давній друг - то ворог, старе залізо - то скарби. Ці два поняття для 25-річного Андрія змінилися в одну мить. Коли до пункту приймання брухту завітав друг дитинства.

Постраждалий:

- Він прийшов, нібито, метал приніс, здав, туда-сюда, і, нібито, побачив, що в мене є мої особисті гроші, і, напевне, подумав, хотів забрати способом, хотів налякати.

План крадіжки в голові молодика виник миттєво. Досвід має, кілька років за те відсидів. Підбадьорював і приятель-співкамерник. "Готуй гроші - вагон заліза привеземо," - запевнили злочинці приймальника. Наступного дня прийшли по готівку з ножем і обрізом.

Постраждалий:

- Перший постріл я не побачив, в яку область тіла воно пішло, другий постріл пішов в око, я на нього біг, він каже: стій, бо зараз буду стріляти. Ну, почав стріляти, я впав, приклав руку, дивлюсь - кров тече.

Хлопець уцілів через необачність нападника. Той зарядив рушницю не бойовими патронами, які поцупив у тому самому пункті приймання.

Затриманий:

- Патроны вот в этом приемнике, короче, в машине лежали.

- Где металлолом?

- Да, 16 калибр.

Стріляти далі нападники побоялися. Пригрозили молодикові, щоб мовчав, і втекли.

Валентин Шевчук, слідчий Хмельницького РВ міліції:

- Прийомщик металобрухту вчинив їм опір, і злочинці заволодіти грошима прийомщика так не вдалося, після чого вони втекли з місця події. Проведеними оперативно-розшуковими заходами були затримані, буквально, за кілька днів.

В оселях злочинців правоохоронці вилучили кілька пістолетів, викрадені паспорти й дипломи про освіту. Тепер молодикам інкримінують злочини за кількома статтями.

Інна Дудченко, Інесса Проник, Хмельницька область, НТН.
http://ntn.ua/uk/news/robberies/2010/02/23/3219
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору