Рівне:

Створення та просування сайтів

На Волині громадянин Молдови двічі обікрав сільську крамницю

Волинська область 24-лют, 2010, 11:319 Lobanovskiy 939
Закортіло хильнути - пішов на кримінал. На Волині затримали громадянина Молдови, що двічі обкрадав сільську крамницю. У своїх бідах чолов’яга звинувачує власну сестру. Каже, порушував закон через її принциповість.

Юрій Миколайович - потенційний безхатченко. Після того, як на батьківщині втратив родину, став учащати в Україну - у волинському селі Привітному мешкає його сестра. Гостини у неї завше закінчувалися однаково: через пристрасть до чарки побожна жінка спроваджувала брата додому. Та останнього разу візитера ніби підмінили.

Геннадій, родич затриманого:

- Ні, в нас він не вживав нічого. І навіть не курив.

- А скільки часу встиг пробути у вас, доки пішов у той магазин?

- Десь місяць він у нас був.

- І весь той час поводився так, як треба, так?

- Нормально поводився.

Однак пробувши без оковитої місяць, молдовський гість став конфліктувати зі своїми опікунами. Допомагав по господарству дедалі менше, зникав кудись на кілька днів. Так тривало б і далі, якби одного ранку за ним не прийшла міліція.

Андрій Бащук, заступник керівника Локачинського РВ міліції:

- Невідома особа на той час викрала з даного магазину спиртогорілчані напої і продукти харчування. У магазин проникала шляхом проникнення зламу вхідних дверей, зламу замків. Оперативно-розшуковими заходами сектору карного розшуку, дільничних інспекторів міліції, всіх служб райвідділу із залученням кінологічної служби УМВС було встановлено, що даний злочин скоїв громадянин Молдавії - Данілов Юрій Миколайович 1963 року народження.

Вже після кількох годин за ґратами молдованин зізнався. Розповів: цю ж крамницю обкрадав і торік. Однак тоді виявився спритнішим за стражів порядку: сховався в монастирі, де був послушником. Рвонути до Божої обителі мав намір і тепер. Але не встиг.

Юрій, затриманий:

- Свято всі люди гуляють, а у них строго щодо випивки, гуляння. Строго. Я дочекався, поки вони ляжуть отдихати і пішов.

- За скільки часу провернули цю процедуру?

- За годину з чимось… Взяв монтування і пакета, і проник. Взяв те, що потрібно - і все.

Власниця пограбованої крамниці побивається: "гастролер" позривав полиці, пошкодив замки, підпиляв віконні рами. Жінка не втямить: хто все відшкодує?

Лариса, постраждала:

- Знаємо збитки. На дві тисячі збитки. Не рахуючи, що він зламав: двері перекособочилися - їх треба поміняти. Два рази міняли серцевини замків. Сказали, що ніхто нам цього не поверне.

Підозрюваного Юрія фінансові клопоти продавщиці цікавлять мало. Він збирається за ґрати. Та більше печеться про дурну славу, що залишив у спадок сестрі. Мовляв, доведеться їй ховатися від гніву людей за високим парканом.

Олександр Стернічук, Інна Сухо верхова, Волинська область, НТН.
http://ntn.ua/uk/news/robberies/2010/02/23/3221
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору