Рівне:

Створення та просування сайтів

Через любов до пива погоріли злодії коштовностей на Волині

Волинська область 04-гру, 2009, 13:229 prov 998
Через надмірну любов до коштовностей погоріла бригада будівельників на Волині. Приїхали на гостину до колеги, перепили, й на радощах бомбанули ювелірну крамницю. Погоріли ж на тому, що дуже закортіло... пива.
Цього тристаграмового пакунку вистачило б на сотню жителів поліського містечка. Тут і каблучки, й ланцюжки, й кульчики. Такого добра з кіоску, що немає ні сигналізації, ні охорони, зловмисники винесли три пакети. На "подвиг" напоумив місцевий мешканець. Коли горілка скінчилася, запропонував співпляшникам розвагу.
Юрій Лисиця, керівник Турійського РВ міліції:
- Провели розвідку, поки було видно, а вночі проникли у даний торговий об’єкт. Вони зірвали там накладні такі жалюзі. Розрізали ці жалюзі, проламали вхід і проникли у середину. В ході огляду місця подій було встановлено, що викрадено срібних виробів і інших виробів на суму до чи більше трьох тисяч гривень.
Богдан - єдиний з кримінального квартету, хто не має за плечима тюремного досвіду. Того вечора чоловік дужче за всіх "причастився" волинським самогоном, тож максимум на що згодився - стояти на атасі. Пам'ятає, що прийшов до тями, коли поплічники вже рахували поцуплене.
Богдан, затриманий:
- Він каже, щоби я подивився. А він буде робити свою роботу. Щоби міг залізти, треба йому підняти. І все. Каже, я свою роботу роблю, а тобі дам сигнал. То були і серьожки, і кольца, і цепочки, і хрестики.
Цінники - у траву, а самі - на потяг. Пересидіти поголос злодії збиралися у Криму: там вони донедавна будували котеджі та були членами релігійної громади. Пішли на вокзал, узяли квиток, але погоріли на… пиві. Щоб його купити, просто неба стали пропонувати перехожим поцуплений крам.
Юрій Лисиця, керівник Турійського РВ міліції Працівниками міліції:
- На вокзалі с.м.т. Турійськ перед самим відправленням поїзда "Ковель-Ізов" було затримано чотирьох осіб, які вже на вокзалі намагалися збувати дані крадені вироби. При їх особистому обшуку було виявлено викрадені речі. Особи були доставлені у Турійський РВ.
Порушено кримінальну справу. За крадіжку трьом чоловікам і жінці світить до шести років ув’язнення. Все б добре, кажуть у міліції, та розслідування, чомусь, гальмує продавчиня з магазину. Факт зникнення коштовностей жінка замовчувала, свідчення щодо вартості й кількості поцупленого давала щораз інші. Тож міліціянти пропонують долучити до справи податкову інспекцію.

Олександр Стернічук, Інна Сухо верхова, Волинська область, НТН.
НТН
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору