Рівне:

Створення та просування сайтів

Фанати готові викупити МЮ за мільярд фунтів стерлінгів

Україна і світ 04-бер, 2010, 10:039 prov 868
Родина Глейзерів, що володіє англійським “Манчестер Юнайтед”, відмовилось продати клуб ініціативній групі вболівальників “Червоні лицарі”, проте заможні шанувальники МЮ найближчим часом готові зробити нову пропозицію на суму не менше мільярда фунтів стерлігнів.
1 березня прес-секретар родини зробив офіційну заяву про те, що клуб не продається, тому що є важливою частиною бізнесу Глейзерів. Ця заява пролунала у відповідь на масові протести вболівальників МЮ, яких не влаштовує ризикована кредитна політика американських власників.
Однак група британських підприємців, що називає себе “Червоними лицарями”, продовжує вести організаційну роботу з викупу команди. Представник банку “Goldman Sachs” Джим О’Ніл, який є головним ініціатором процесу, заявив про те, що найближчим часом розраховує зібрати суму не менше мільярда фунтів стерлінгів.
Шанувальники “Юнайтед” хочуть, щоб клуб перейшов у колективне управління, тому що, на їхню думку, нинішні власники використовують команду виключно у власних меркантильних інтересах. Найбільш активні протести з боку вболівальників пройшли в січні 2010 року після повідомлення про те, що Глейзери планують за рахунок активів МЮ погасити борги власного хедж-фонду розміром близько 200 мільйонів фунтів. Крім того, американці поклали на клуб заборгованість на суму близько 500 мільйонів фунтів, які позичили для придбання “Юнайтед”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору