Рівне:

Створення та просування сайтів

На Прикарпатті екологічну проблему Калуша вивчатимуть фахівці ООН та ЄС

Івано-Франківська область 05-бер, 2010, 11:489 prov 965
Керівник Місії ООН та ЄС Рене Наєнхайс під час зустрічі з головою ОДА Миколою Палійчуком в Івано-Франківську зазначив, що фахівці Місії вивчатимуть екологічні проблеми Калуша на Прикарпатті до 8 березня, а вже 9 березня подадуть Президентові України свої пропозиції та рішення.
"Ми розуміємо всі викликни, які сьогодні стоять перед владою області у зв’язку з екологічними проблемами в Калуші. Також ми визнаємо той рівень відповідальності, яку несе сьогодні місцева влада. А тому ми готові разом, як єдина спільна команда, знайти рішення для даної проблеми.
За його словами, "проблема у Калуші є комплексною та складною". А тому представники Місії ООН та ЄС розуміють, що "простого рішення не буде".
"Розуміючи серйозність усіх викликів та екологічних проблем в Калуші, ми готові зняти краватки та сорочки і в робочому одязі виїхати на місце для роботи", - наголосив керівник Місії ООН та ЄС.
Нагадаємо, ситуація у Калуші Івано-Франківської області, підвищує ризик техногенної катастрофи і загрожує 10 мільйонам українців. Як повідомляв голова Івано-Франківської ОДА Микола Палійчук, на вирішення екологічних проблем Калуша потрібно 3,5 млрд грн.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору