Рівне:

Створення та просування сайтів

На Хмельниччині вітчим гвалтував 13-річну пасербицю в присутності матері

Хмельницька область 17-бер, 2010, 12:339 Lobanovskiy 1 193
Образи, неприємності - хто, як не батьки можуть захистити й підтримати своїх дітей. Та що робити, коли ґвалтують самі рідні? На Хмельниччині в такому насильстві і знущаннях 13-річна дівчинка прожила цілий рік. Вітчим змушував пасербицю задовольняти його чоловічі пристрасті, а її мати приєднувалася до оргій.

На дверях - замок, на подвір’ї - тиша. Власники будинку - відомі в селі розбишаки. Їх знову забрали до відділку, цього разу надовго. Дві доньки від першого шлюбу матері, й менша дівчинка спільна. Належної уваги батьки не приділяли жодній дитині.

Юрій Возборський, керівник відділу УМВС України у Хмельницькій області:

- Вказана сім’я перебувала на обліку в органів внутрішніх справ як неблагополучна. Зокрема, батьки дівчинки неодноразово притягувалися до адміністративної відповідальності, зокрема, за розпиття спиртних напоїв.

Під час чергової гулянки міліціянти завітали до родини знову. Підтримати хмільну компанію батьки змушували вже старшу, 13-річну дівчинку. Перелякана дитина ховалася і спілкуватися не бажала. Після тривалої бесіди з психологом нарешті заговорила і… всіх шокувала.

Юрій Возборський, керівник відділу УМВС України у Хмельницькій області:

- Мати дівчинки заставляла її виконувати дії, які були бажані для батька. Тобто, примушували її до статевих актів із вітчимом, і при цьому усе проходило на очах у матері.

Усе розпочалося після чергового застілля й нічного еротичного шоу по телевізору, пригадує мати. Розбещувати власну дитину, запевняє, й гадки не мала: чоловік змусив.

Затримана:

- Він сказав: "Позови дитину". Я кажу: "Для чого?" Він не сказав, для чого. Сказав: "Лягай". Каже: "Де лягати?" - "Посередині". І начав лапати за груди. І став опускатися.

- Куди опускатися?

- Донизу.

- Донизу, це куди?

- До статевого органу.

На благання і сльози дитини мати не вимовила ані слова. За доньку найрідніша людина заступитися й не намагалася.

Затримана:

- Він мені сказав, щоб я мовчала, і нічого не говорила. Я слухалася, тому що я боялася дуже сильно. Я його дуже сильно боюсь, і зараз боюсь. Вона плакала і казала: "Па, не треба!" - "Якщо не ляжеш, мама буде бита". Вона плакала, вона казала: "Па, не треба!

Вітчим відмахується: нічого не було. Чому кайданки на руках - не знає.

Затриманий:

- Нічого не було.

- Що робив?

- Нічого не робив.

- А за що тебе заарештували?

- Не знаю.

- Як не знаєш?

- Я без адвоката говорити не буду. У мене є адвокат.

Жоден юрист від покарання горе-батьків не врятує, переконують слідчі. Доказів досить, щоб оселилися за ґратами років на 12. Скільки часу знадобиться, щоб їхні діти повернулися до повноцінного життя, визначити значно складніше. Найменша сестричка про родинний жах і не здогадується: чи не від народження живе окремо з бабусею й дідусем. Про двох інших дівчаток - 12 і 13 років - тепер дбають у спецінтернаті. Найбільше знущань зазнала старша дитина. Насильство рідних терпіла рік.

Інна Перепел, психолог спецінтернату:

- Дівчинка тривожна, схвильована, але через ситуацію, в яку вона потрапила, вона не стала замкнутою. Дівчинка відверто спілкується, як з однолітками, так і з педагогами, намагаємося проводити різноманітні корекційні програми для того, щоб дівчинка найскоріше адаптуватися у нових умовах.

Чужі, що ближчі за рідних. Друзів в інтернаті дівчинка знайшла чимало - зраджених батьками дітей тут - цілий заклад!

Інна Дудченко, Інеса Проник, Хмельницька область, НТН.
http://ntn.ua/uk/news/sex/2010/03/17/3370
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору