Рівне:

Створення та просування сайтів

Житомирські ув'язнені замовляли шоколадні батончики з сюрпризом

Житомирська область 19-бер, 2010, 11:039 Lobanovskiy 975
Замов телефоном шоколадного батончика із сюрпризом. Тривалий час ув'язнені в закладах на Житомирщині перекидали гроші на рахунок постачальника, й до камер під виглядом солодощів передавали по десять доз концентрованого опію.

Раніше в тюрми приховано передавали пильники й ножі, а нині: цигарки, солодощі й шоколадку. Та не просту, а з сюрпризом - у ній наркотики.

Правоохоронець:

- Купували шоколадний батончик. Вскривалась частково обгортка, шоколадку виймали, знімали верхню частину і під обгортку приховувалися наркотичні засоби. Потім клали назад в обгортку, її закривали за допомогою праски. Сліди, що він вскривався, відсутні.

Приносила солодощі тридцятирічна жінка.

Підозрювана:

- Я чисто взяла в одному місці, віддала другій людині, і що далі з ними робили - не знаю. Мені получалась різниця. Брала, припустимо, за 200 гривень, а получалось 350. Різниця моя.

Ця жінка у схемі наркотрафіку справді була лише посередницею. До неї телефонували ув’язнені й замовляли чергові дози. Виготовляли ж шоколадки з сюрпризами інші.

Віталій Прокопенко, керівник сектору УМВС України в Житомирській області:

- Вона безпосередньо сама не займалась виготовленням. Вона була передатчиком. Отримувала від тих, хто виготовляє наркотики. Вона мала зв'язок з установами виконання покарань. За допомогою телефону їй замовляли наркотики (кількість), потім на рахунок телефону отримувала кошти, їх переводила в готівку. Потім ось такий шоколадний батончик передавала туди, звідки надійшов заказ.

Тепер правоохоронці виявляють усіх учасників наркотрафіку. А затриманій загрожує від трьох до восьми років позбавлення волі.

Олександр Райковський. Микола Подолян. Житомир. НТН.
http://ntn.ua/uk/news/drugs/2010/03/17/3376
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору