Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині засуджено 6 учасників організованої злочинної групи, які займались збутом наркотиків

Рівненська область 15-січ, 2012, 14:279 prov 911
Кузнецовський міський суд виніс вирок у кримінальній справі, порушеній СБУ стосовно 6 учасників організованої злочинної групи, які протягом 2010-2011 років розповсюджували наркотичні засоби і психотропні речовини у особливо великих розмірах.
Встановлено, що 30-річний житель м.Кузнецовськ відбувши термін покарання за розбій та вимагання, створив і очолив стійке злочинне угруповання, до складу якого залучив п’ятьох місцевих жителів (троє з яких також були раніше засуджені до різних термінів покарання за крадіжки і зберігання наркотиків) та організував дилерську мережу з розповсюдження наркотичних засобів. Угруповання скуповувало наркотичні засоби на території Рівненської та Волинської областей та реалізовувала наркотики наркозалежним особам у м.Кузнецовськ.
У травні 2011 року співробітники СБУ затримали організатора злочинного угруповання разом з п’ятьма його спільниками «на гарячому» під час реалізації наркотичних засобів. У ході затримання у наркоторговців було вилучено амфетамін, метамфетамін, марихуана, ацетильований опій та понад 5 кг меленої макової соломки.
Під час обшуку у помешканні наркоділків правоохоронці також виявили та вилучили наркотики, а в організатора злочинного угруповання, окрім наркотиків, ще й незареєстровану травматичну зброю.
Вироком суду шістьох учасників організованого злочинного угрупування визнано винними у вчиненні злочинів, передбачених ч.3 ст.27, ч.2 ст.306, ч.3 ст.307 Кримінального кодексу України та призначено покарання: організатору наркобізнесу - у вигляді позбавлення волі строком на 5 років, інших учасників — від 1 року і 3 місяців до 4 років позбавлення волі.
Про це Провінційці повідомили з прес-центру СБ України.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору