Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині засуджено організовану злочинну групу, яка займалась торгівлею наркотиками

Рівненська область 12-вер, 2012, 15:169 prov 1 359
Набув чинності вирок Здолбунівського районного суду Рівненської області у кримінальній справі, порушеній СБУ стосовно трьох жителів м.Костопіль, причетних до незаконної торгівлі наркотичними речовинами.
Впродовж 2010 року місцевий житель (раніше засуджений за ч.2 ст.121 та ч.2 ст.206 Кримінального кодексу України), перебуваючи на умовно-достроковому звільненні, організував дилерську мережу з розповсюдження наркотичних засобів. До своєї протиправної діяльності він залучив двох громадян, які реалізовували наркотики в Інтернет-кафе, магазинах та за місцем проживання.
У червні 2010 року співробітники СБУ затримали наркоділків при спробі реалізувати майже 100 г амфетаміну та кілограм марихуани.
Суд визнав організатора злочинного угруповання винним за ч.3 ст.307 Кримінального кодексу України та призначив покарання у вигляді позбавлення волі строком на 4 роки 8 місяців з конфіскацією всього належного йому майна. Інших двох його спільників засуджено до 3 років позбавлення волі з конфіскацією всього належного їммайна.
Прес-центр СБ України.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору