Рівне:

Створення та просування сайтів

На Івано-Франківщині перевірені жео щодо безпечної експлуатації газу

Івано-Франківська область 19-бер, 2010, 11:309 Lobanovskiy 840
Створеними робочими групами, в які увійшли інспектори управління Держгірпромнагляду по Івано-Франківській області, представники МНС, ВАТ «Івано-Франківськгаз», Державної територіальної житлово-комунальної інспекції, проведені перевірки житлово-експлуатаційних організацій Калуського, Рогатинського, Долинського районів Прикарпаття, а також міста Івано-Франківськ, Коломия. - Повідомили в прес-службі Держгірпромнагляду в Івано-Франківській області.
За їх результатами до адміністративної відповідальності притягнуто 4 посадові особи, в тому числі 2 перших керівників, виявлено ряд порушень, які можуть негативно вплинути на безпечну експлуатацію газу в побуті.
Зокрема, міськрадою м. Долини 55 житлових будинків виведено з житлового фонду і знято з балансу КП «Житлово-експлуатаційна контора». Як наслідок, вони не будуть охоплені профілактичними роботами. Матеріали передані для прокурорського реагування.
Не всі житлово-експлуатаційні об’єднання, організації мають дозволи на виконання робіт по прочистці, обстеженню димових та вентиляційних каналів.
Крім цього, мають місце факти коли власники приватизованих квартир у будинках самовільно їх переобладнують (об’єднують кухні з житловими кімнатами, поряд із димохідними каналами встановлюють витяжні прилади, порушуючи п. 4.5.18 ПБСГУ), не встановлюють датчики-сигналізатори небезпечних концентрацій СО і СН4. Квартири не забезпечені припливом повітря. Нерідко вентиляційні канали закриті.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору