Рівне:

Створення та просування сайтів

Наразі ситуація з паводками на Львівщині контрольована

Львівська область 25-бер, 2010, 09:049 Lobanovskiy 894
Цьогорічна весна прийшла разом із паводками. У Самбірському районі через танення снігу та підняття рівня води у річках підтоплено 720 га сільськогосподарських угідь. В Сокальському, Радехівському та Кам`янко-Бузькому районах від води потерпають власники підвалів. Там в кількох житлових та господарських будівлях рівень води у погребах сягає майже метра. Затопило підвал і однієї зі шкіл Радехівського району.

Наразі ситуація з паводками на Львівщині контрольована. Проте працівники міліції готові будь якої миті надати постраждалим регіонам допомогу в охороні майна та попередити мародерство. У зонах можливого виникнення надзвичайних ситуацій до охорони громадського порядку залучено працівників патрульної служби, дільничних інспекторів міліції, працівників ДАІ та інших служб.

У випадку надзвичайних ситуацій правоохоронці попереджатимуть мародерство, охоронятимуть громадський порядок під час ліквідації наслідків повені. При постійній взаємодії зі службами Гідрометцентру та територіальними підрозділами МНС своєчасно впроваджуватимуть заходи попередження надзвичайних ситуацій, надаватимуть необхідну допомогу органам місцевої влади під час проведення відселення людей з місць небезпечних для проживання.

У 2008 році від повені постраждало кілька західних регіонів України. Тоді держава виділила чималі кошти на ліквідацію наслідків стихії. Втім, гроші, які були потрібні постраждалим отримали зовсім інші люди. Лише на Львівщині „відмили” на повені більше семи з половиною мільйонів гривень. Працівники міліції роблять і робитимуть усе, щоб поламати ці злочинні схеми та не допустити розкрадання бюджетних коштів.



ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору