Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 01-кві, 2010, 09:419 prov 1 128
Рівненщина спортивна

Не знайшов БК-93 “Пульсар” вагомих аргументів у принциповій грі проти львівської “Політехніки-Галичини”. Не допомогли підопічним Михайла Переверзія й домашні стіни та підтримка своїх вболівальників — 72:85 (15:27, 12:10, 16:24, 29:24). Впродовж всього матчу гості диктували свої умови на майданчику. Львів’яни за рахунок активних дій своїх легіонерів утримували перевагу над господарями майданчика. Як наслідок — чергова поразка БК-93 “Пульсар” — 72:85.
Михайло Переверзій, старший тренер БК-93 “Пульсар”:
— Від самого початку гравці не виконували мої настанови. А крім того, перегоріли. Напевно, дуже хотіли перемогти “Політехніку” після прикрої поразки від “Хіміка”. Зі Львовом у нас завжди справжнє дербі. Не зуміли забити свої м’ячі, що вплинуло на настрій, призвело до розгубленості. Наші новачки теж сьогодні не продемонстрували того рівня, на який вони здатні.
Серед господарів відзначилися: Олексій Полторацький — 18 очок, Ілля Шемосюк, Олександр Коров’яков, Віктор Герасимчук — по 10, В’ячеслав Ковалевський — 7, Артем Шелуха — 6, Денис Сотник та Вадим Рєка — по 4. У гостей найрезультативнішими були Нік Вільямс — 30 пунктів та Ламонт МакІнтош — 15.
Результати решти ігор: “Говерла” — “Київ” — 69:68, “Хімік” — “Будівельник” — 76:80, МБК “Миколаїв” — “Ферро-ЗНТУ” — 70:111, “Дніпро” — БК “Одеса” — 88:78, “Кривбасбаскет” — “Азовмаш” — 79:75.
***
Рівнянин Сергій Ліщук допоміг іспанській “Валенсії” здобути перемогу у Греці в рамках Єврокубка з баскетболу. На виїзді іспанці здолали “Аріс” — 71:64 (21:13, 16:21, 16:14, 18:16). Екс-пульсарівець за двадцять хвилин на майданчику набрав сім очок і зробив чотири підбирання.
***
Завершився Кубок федерацій-2010 з футболу. У боротьбі за почесний приз перемогла рівненська команда “Хімік-2”, яка у семи іграх набрала сімнадцять пунктів (перемог та дві нічиї). Минулорічний володар перехідного Кубка “Рівес” був лише четвертим.
***
МФК “Рівне” поступився супернику у першій півфінальній грі першості України з футзалу у першій лізі. Підопічні Юрія Баховсьокого програв у Донецьку “АРПІ” — 0:6. На результат вплинули дитячі помилки гостей, які були зумовлені втомою після дороги. Матч розпочався через півгодини, після приїзду рівнян!!! Відігратися МФК “Рівне” матиме можливість 10 квітня, коли на паркеті ДЮСШ-4 відбудеться повторний поєдинок. В іншому півфінальному матчі львівське “Динамо” приймало сумський “СумДУ” — 1:1. Переможці за сумою двох поєдинків визначать переможця змагань, а переможені — боротимуться за третє місце.
***
У приміщенні облцентру “Інваспорт” відбувся чемпіонат та першість області з шашок серед спортсменів з вадами слуху. За перемогу боролися тридцять спортсменів з Сарн, Острога та Рівного. У чемпіонатів серед жінок перемогу святкувала Тетяна Мірко (Рівне). На другому місці — Валентина Жученя (Сарни). Серед чоловіків не було рівних рівнянину Миколі Гонтарю. Друге та третє місця відповідно у Григорія Юглічека (Рівне) та Василя Жучені (Сарни). У першості області серед дівчат сильнішою стала Аліна Удодова, вихованка Острозької загальноосвітньої спецшколи-інтернату для дітей з вадами слуху. У юнаків найсильнішим був рівнянин Олег Ткачук.
***
Наприкінці березня в приміщенні автотранспортного коледжу облцентр “Інваспорт” провів відкритий чемпіонат Рівненської області з футзалу серед спосртменів з наслідками дитячого церебрального паралічу (ДЦП). Перше місце посіла команда “Рівне-1”, на другому — “Острог-1” і на третьому — “Рівне-2”.
***
Впродовж двох днів в Одесі відбувся Х чемпіонат України з Годзю-рю карате. Участь у змаганнях брали 22 команди, понад 900 спортсменів. Рівненщину репрезентували десять спортсменів, які вибороли 16 медалей, в т.ч. шість золотих, шість срібних та чотири бронзових.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору