Рівне:

Створення та просування сайтів

Славія — повтор минулорічного успіху

Спорт 01-кві, 2010, 09:439 prov 1 065
Славія — повтор минулорічного успіху

Впродовж місяця на запасному полі стадіону “Авангард” тривав відкритий обласний турнір з футболу 2010 року “Меморіал Володимира Шморгуна” на призи газети “Вільне слово”. На старт змагань вийшли дванадцять колективів — одинадцять рівненських та один волинський - “ВОТРАНС-ЛСТМ”.
Згідно з регламентом учасники були поділені на дві групи по шість команд. По дві кращі утворювали півфінальні пари. Переможені змагалися за третє місця, а переможці — за головний приз турніру. У групі А беззаперечним лідером був минулорічний лідер — рівненська “Славія”. За друге місце розгорнулася відчайдушна боротьба. Щасливчик визначався в очному протистоянні кузнецовського “Ізотопа-РАЕС” та команди “РОКО-Городок”, у яких було по сім пунктів. Фінальний свисток зафіксував бойову нічию — 2:2, яка дозволила за кращої різниці забитих та пропущених м’ячів у груповому етапі другими бути кузнецовським футболістам. У групі Б по 11 пунктів було у березнівського “Случа” та рівненського “Водника”.
Обидва півфінали завершилися з однаковим рахунком — 1:0. “Славія” перемогла “Водник”, а “Случ” був сильнішим за “Ізотоп-РАЕС”. Заключного ігрового дня першими на запасне поле стадіону “Авангард” вийшли студенти та “атомники”. Після першого тайму була нічия (1:1). Наприкінці другого кузнецовські футболісти змогли довести свою перевагу і зуміли забити переможний гол — 2:1. Не менш напружений був фінал — “Славія” — “Случ”. Долю переможця нинішнього турніру визначив один гол. Наприкінці другого тайму “Славія” зуміла забити м’яч. Зі штрафного відзначився Віктор Каращенко. До завершення матчу рахунок не змінився і рівняни вдруге поспіль здобувають почесний приз.
Після завершення фінального поєдинку відбулося нагородження команд та гравців. Кращими серед футболістів стали: Юрій Гуменюк (“Славія”), Юрій Балаушко (“Случ”), Олександр Колос (“Ізотоп-РАЕС”) та Олександр Кобрін (“Водник”).
Сергій Дьомушкін, головний тренер ФК “Славія”:
— Команда виконала завдавання, яке було поставлене перед початком турніру — виграти. Взагалі — ми максималісти. Намагаємося у всіх турнірах, в яких беремо участь, перемагати. Навіщо заявлятися, якщо не вигравати? Склад команди в порівнянні з минулорічним майже не змінився. Залишили колектив два гравці. На їх місце запросили футболістів з Луцька. В матчах турніру вони проявили себе добре. Сподіваюся, у чемпіонаті вони гратимуть не гірше. Приємно, що другий рік поспіль ми стаємо переможцями турніру. Намагатимемося продовжувати рухатися вперед.
Володимир Поліщук, голова Рівненської обласної федерації футболу:
— Турнір пройшов у складних погодних умовах. Розпочинали ми на замерзлому полі, а завершували у калюжах. На жаль, за тридцять років нічого не змінилося — жодних умов для нормального проведення немає. Як для глядачів, так і для спортсменів. У Рівному вже давно назріла проблема побудови штучного поля.
Загалом турнір вдався. Не було серйозних травм, нарікань на дії суддів, втручання вболівальників у перебіг матчу. Не всі команди ставили за мету перемогти. Головне — переглянути нові придбання, награти нові схеми. Кожен колектив переслідував свою ціль.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору