Рівне:

Створення та просування сайтів

Відтепер у Львові наявність квитків у пасажирів перевірятимуть контролери разом із міліціонерами

Львівська область 08-кві, 2010, 08:369 prov 859
У нашому місті траплялися випадки побиття кондукторів, а також неналежного ставлення до них. Саме тому, з квітня місяця для перевірки квитків у електротранспорті залучатимуть правоохоронців. Тепер наявність квитків у пасажирів перевірятимуть контролери разом із міліціонерами. Як повідомив Сергій Маруняк, заступник начальника управляння міліції міста Львова: «Щодня дільничні інспектори працюватимуть з кондукторами у дві зміни. З кожного із 6 райвідділів міліції міста направлено по три співробітники. Перша зміна починається о 7 годині ранку, а друга о 14.00. Так, дев’ять міліціонерів супроводжуватимуть кондукторів впродовж дня».

Таким чином у нашому місті боротимуться з тими, хто махає перед носом кондуктора фальшивим посвідченням, і тими, хто відмовляється платити штраф за безквитковий проїзд.

Задоволена роботою міліціонерів і дирекція ЛКП «Львівелектротранс». Володимир Карпа, в.о директора каже: «Рейди тільки почалися, а вже є свої плюси. Ніхто не обзиває кондукторів, усі чемно сплачують штрафи».

Володимир Карпа також наголосив, що під aчас таких рейдів із міліціонерами було вилучено кілька фальшивих посвідчень.


ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Схожі новини
Коментарі - всього 1

Валерій 08-кві, 09:50

Безнаказаність породжує злочин! Правилне вирішення проблеми.
Львів повинен бути європейским містом.
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору