Рівне:

Створення та просування сайтів

У міському транспорті Полтави будуть діяти SMS-квитки

Україна 25-січ, 2009, 16:529 prov 1 028
У міському транспорті Полтави будуть діяти SMS-квитки


У Полтаві планують запровадити єдиний SMS-квиток для проїзду в міському транспорті.Про це журналістам розповів радник Полтавського міського голови з питань транспорту Володимир Латиш.

Як повідомляється, до кінця року Полтава, можливо, стане першим містом в Україні, де діятиме єдиний SMS-квиток.

"Для цього пасажирові достатньо буде надіслати SMS-ку на певний номер, щоб отримати право вільно користуватися будь-яким міським громадським транспортом цілий день", - повідомив Латиш.

Нагадаємо, Володимир Латиш разом з групою фахівців уже кілька років займаються розробками SMS-послуг.

У 2008 році вони впровадили проекти - Квиток та Мобільний експедитор.

Квиток допомагає пасажирам без зайвої трати часу спланувати свою поїздку на рейсовому автобусі з одного міста України в інше.

На надісланий запит протягом однієї хвилини людина отримує повну інформацію про час відправлення автобусів у потрібному напрямку та про наявність вільних місць.

Таким же чином можна забронювати місце на рейс, причому відразу ж і в зворотному напрямку. Раніше такий сервіс для автобусних поїздок був недоступний.

У свою чергу, проект Мобільний експедитор значно полегшив роботу водіїв вантажного транспорту, зайнятих перевезеннями на далекі відстані.

Досить зробити SMS-запит, який миттєво стає відомим десяткам транспортних логістів (організаторам вантажних перевезень), і водій відразу отримує чергове замовлення.

Нагадаємо, у жовтні 2008 року, Міністерство транспорту та зв'язку розробило зміни в правилах перевезення пасажирів і багажу з урахуванням впровадження електронних проїзних квитків на залізницях України.

Як повідомлялося, Міністерство транспорту та зв'язку планує восени почати реалізацію залізничних квитків через Інтернет.

http://ua.korrespondent.net/ukraine/721385
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору