Рівне:

Створення та просування сайтів

На Тернопільщині затримано громадянина Туреччини, який перебував у міжнародному розшуку

Тернопільська область 08-кві, 2010, 08:379 prov 970
СБ України у взаємодії з правоохоронними органами Туреччини та Укрбюро Інтерполу встановлено місце перебування і затримано у Тернопільській області громадянина Туреччини, який був у міжнародному розшуку з 2008 року у зв’язку з причетністю до контрабанди наркотиків.

Громадянин Туреччини, 1961 р.н., входив до складу міжнародного організованого злочинного угруповання, члени якого спеціалізувались на організації контрабандного переміщення великих партій героїну до західноєвропейських держав, в тому числі транзитом через територію України. Зокрема, іноземець причетний до спроби контрабандного ввезення 70 кг героїну з Туреччини в Україну. Цю наркооборудку було припинено Турецькою національною поліцією у вересні 2008 року у Стамбулі.

Після проведення правоохоронними органами Туреччини протягом 2007-2008р.р. низки спецоперацій, це наркоугруповання знешкоджено та більшу частину його членів заарештовано. Побоюючись кримінального переслідування, наркоділок переховувався на території України у Тернопільській області, одружився на місцевій мешканці і займався дрібним бізнесом.

30 березня ц.р. громадянина Туреччини Озтюрка Календера затримано у Тернополі. Іноземець перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Вживаються заходи з організації екстрадиції його до Туреччини.
Прес-центр СБ України
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору